Κέρδισαν Πανιώνιο και τερμάτισαν 5οι οι Εφηβοι

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που διοργάνωσε το Παλαιό Φάληρο.

Οι πολίστες των Ηλία Μαχαίρα και Μανούσου Βιζυράκη παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, δείχνοντας ότι έχουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ανάμεσα στις νίκες που πέτυχαν και ξεχωρίζουν είναι αυτές σε βάρος του Πανιωνίου, νίκη με την οποία επιβεβαιώθηκε η κατάκτηση της 5ης θέσης στο τουρνουά και επί του Νηρέα Γέρακα, ομάδες με τις οποίες θα αναμετρηθεί στα ημιτελικά.

Ειδικότερα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έδωσε πέντε παιχνίδια, τα τέσσερα από τα οποία ήταν στο πλαίσιο της α’ φάσης και πριν ξεκινήσουν οι αγώνες κατάταξης.

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, με τον Ναυτικό Ομιλο να γνωρίζει την ήττα με 8-5 από τον Ηλυσιακό. Την 2η αγωνιστική ακολούθησε η νίκη επί του Νηρέα Γέρακα με 8-7, την 3η αγωνιστική οι έφηβοι ηττήθηκαν από το Παλαιό Φάληρο1 με 9-7 ενώ στο τέταρτο παιχνίδι επιβλήθηκαν εύκολα της ΝΕ Πατρών με 19-3. Ακολούθησε ο αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 5-6, με τους πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να πετυχαίνουν μια πολύ καλή εμφάνιση σε βάρος του Πανιωνίου, τον οποίο κέρδισαν με 5-4.

Αναλυτικά, η αποστολή που συμμετείχε στους αγώνες είναι η εξής: Καπής, Κουτρουλάκης Νικ., Κουτρουλάκης Σταμ., Μανιουδάκης, Μαρκουλάκης, Μαστορακάκης, Μπιτσάκης, Περδικάκης, Πετράκης, Πολυχρονάκης, Τριποδάκης και Τσιστράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ18/10/2019

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΑΝΝΕΤΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Ομιλία με θέμα το αγωνιστικό στρες και κατά πόσο αυτό επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του αθλητή θα πραγματοποιηθεί το διήμερο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ15/10/2019

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό είχε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ