Κέρδισαν μετάλλια και εντυπώσεις στο πανελλήνιο οι νεάνιδες

Την κατάκτηση τριών μεταλλίων, ένα χρυσό και δύο χάλκινα, σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, με την Βιολέτα Ζουζούνη να ξεχωρίζει όπως ήταν αναμενόμενο απ’ τη στιγμή που είναι αθλήτρια πολύ υψηλού επιπέδου και η οποία είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ειδικότερα, η Ζουζούνη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τεχνικού σόλο, ενώ αναδείχθηκε στην τρίτη θέση στο ελεύθερο σόλο. Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο για τον Ναυτικό Ομιλο ήρθε στο αγώνισμα του τεχνικού ομαδικού.

Σύμφωνα με την προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Η ομάδα μας πήγε εξαιρετικά καλά! Πετύχαμε τους στόχους μας να χορέψουμε με δύναμη και αυτοπεποίθηση, δείχνοντας πολύ καλό επίπεδο. Είμαι πολύ περήφανη με τις αθλήτριες που έχω στην ομάδα μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε φτάσει την κορυφή με την αθλήτρια μας, Βιολέτα Ζουζούνη η οποία πήρε πρώτη θέση στο τεχνικό σόλο και τρίτη θέση στο ελεύθερο. Αυτό με κάνει ακόμα πιο περήφανη για την ομάδα μου και για τη συνεργασία και τη δουλειά που έχω κάνει με τα παιδιά. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Βιολέτα η οποία προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα που έχει στόχο την Ολυμπιάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις συνεργάτιδές μου, Αρια Δασκαλάκη, Γιάνα Γκεοργκίεβα και Φραντζέσκα Αμπελά με τις οποίες έχω πολύ καλή συνεργασία και χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης ευχαριστούμε την έφορο μας, Ιωάννα Λιαπάκη, που μας βοηθά και στηρίζει το έργο μας».

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα για τα κορίτσια είναι τα εξής:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΛΟ

• 1η θέση Βιολέτα Ζουζούνη 84,0647β.
• 6η θέση Ιφιγένεια Κρομμυδάκη 75,8207 β.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΛΟ

• 3η θέση Βιολέτα Ζουζούνη 81,8667β.
• 7η θέση Ιφιγένεια Κρομμυδάκη 75,0667β.
• 13η θέση Τουσισβίλι Αννα Μαρία 70,8333β.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

• 3η θέση 78,0051β.
Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ξηραφάκη Μαρία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία, Εικοσιπεντάκη Αναστασία (R) και Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα (R)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

• 4η θέση 77,3333β.
Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία, Ντουρουντάκη Αντωνία (R), Παπαδάκη Ειρήνη (R)

ΚΟΜΠΟ

• 5η θέση 76,1333β.
Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη (R), Τσιφετάκη Μαρία (R)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

• 6η θέση Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου 75,7667β.
• 9η θέση Μαρία Ξηραφάκη, Αγγελική Τζατζιμάκη 72,2333β.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

• 7η θέση Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου 74,3774β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/02/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ 11 ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στη δράση επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο τέλος …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/12/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Πρόσκληση για μία αθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέφτασε από την Εθνική ομάδα στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, η πρόσκληση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ