Καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Χανίων στο Ναυτικό Ομιλο

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό (28/1) το τμήμα κολύμβησης της ειδικότητας “Προπονητής Αθλημάτων” του ΔΙΕΚ Χανίων, στα γραφεία του Ναυτικού Ομιλου Χανίων .

Αρχικά, οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση από τον εθελοντή προπονητή του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Hellas – ΝΟΧ, Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη, με θέμα την κολύμβηση των ΑμεΑ με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας Special Olympics Hellas του ΝΟΧ, στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου.

Εκ μέρους του ΔΙΕΚ Χανίων, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΝΟΧ και ιδιαίτερα τον κ. Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη για την εξαιρετική παρουσίαση του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ15/10/2020

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Μετά από πολύμηνη ουσιαστικά διακοπή των προπονήσεων, οι αθλητές του τμήματος Ειδικής Αθλησης (Τ.Ε.Α.) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επανέρχονται σε …

Περισσοτερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ06/01/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ – ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Παρόντες για μια ακόμη χρονιά στον εορτασμό των Θεοφανίων ήταν τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ