Καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Χανίων στο Ναυτικό Ομιλο

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό (28/1) το τμήμα κολύμβησης της ειδικότητας “Προπονητής Αθλημάτων” του ΔΙΕΚ Χανίων, στα γραφεία του Ναυτικού Ομιλου Χανίων .

Αρχικά, οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση από τον εθελοντή προπονητή του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Hellas – ΝΟΧ, Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη, με θέμα την κολύμβηση των ΑμεΑ με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας Special Olympics Hellas του ΝΟΧ, στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου.

Εκ μέρους του ΔΙΕΚ Χανίων, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΝΟΧ και ιδιαίτερα τον κ. Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη για την εξαιρετική παρουσίαση του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΚΥΡ26/09/2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ενημέρωση στους γονείς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ