Καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Χανίων στο Ναυτικό Ομιλο

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό (28/1) το τμήμα κολύμβησης της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων» του ΔΙΕΚ Χανίων, στα γραφεία του Ναυτικού Ομιλου Χανίων .

Αρχικά, οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση από τον εθελοντή προπονητή του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Hellas – ΝΟΧ, Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη, με θέμα την κολύμβηση των ΑμεΑ με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας Special Olympics Hellas του ΝΟΧ, στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου.

Εκ μέρους του ΔΙΕΚ Χανίων, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΝΟΧ και ιδιαίτερα τον κ. Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη για την εξαιρετική παρουσίαση του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/11/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αποκορώνου σχετικά με τα Special Olympics Hellas παρείχαν τις προηγούμενες …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ08/04/2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στο «ράδιο Μαρτυρία» έδωσαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ