Kανόε καγιάκ και SUP έκλεισαν στην κορυφή για το 2019

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την αξιολόγηση των σωματείων με βάση το προηγούμενο έτος.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, για μια ακόμα χρονιά επιβεβαιώνοντας μια παράδοση πολλών ετών, εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία της χώρας. Ειδικότερα και με βάση τα αποτελέσματα που έφερε το 2019 καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη, τερματίζοντας πίσω από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύνδεσμο και τον Ναυτικό Ομιλο Χαλκίδας.

Για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, η διατήρηση μέσα στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων σωματείων της χώρας επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά το έργο που επιτελείται στο τμήμα και την ποιότητα που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθούν δηλώσεις από τον έφορο κανόε καγιάκ, Νικόλαο Κουριδάκη και τον προπονητή, Μανώλη Αγγελάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Κουριδάκη: «Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη διάκριση της ομάδας μας η οποία μας κατατάσσει στα κορυφαία σωματεία της χώρας μας. Τα αποτελέσματα αυτά μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους και μας δίνουν δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας. Συγχαίρω θερμά τους αθλητές μας, τους προπονητές και τον σύλλογο γονέων, που είναι πάντα δίπλα μας, αρωγός σε όλη αυτή την συλλογική προσπάθεια που μας οδήγησε στη σπουδαία αυτή διάκριση. Θα ήθελα ιδιαίτερα να σημειώσω ότι συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι ο επίσημος χορηγός του τμήματος, η ΑΝΕΚ LINES, καθώς και η περιφερειακή ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου, ο πολιτιστικός σύλλογος Σούδας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, η ομάδα στήριξης “Συνάνθρωπος” και δεκάδες ακόμη χορηγοί και υποστηρικτές».

Από την πλευρά του, ο Μαν. Αγγελάκης σημειώνει τα εξής: «Είμαστε μέσα στα κορυφαία αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια. Η συστηματική δουλειά, ο σωστός προγραμματισμός και η συλλογική προσπάθεια, είναι τα κομμάτια του παζλ, που συνθέτουν το τμήμα. Είμαι υπερήφανος για τους αθλητές και τις αθλήτριες μου για την προσπάθεια που καταβάλλουν και τις επιτυχίες που φέρνουν. Παράλληλα, αρκετοί αθλητές και αθλήτριες μας παίρνουν και τα έξτρα μόρια λόγω της αγωνιστικής επιτυχίας τους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχαριστώ τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και είναι πάντοτε δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια. Το 2020 είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά με όλα αυτά που έχουν συμβεί με την πανδημία του κορονοϊού. Δημιουργούνται όμως και ευκαιρίες! Ενισχύσαμε το άθλημα του SUP με νέα, υλικοτεχνική υποδομή και δίνουμε τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερα παιδιά να το γνωρίσουν, διευρύνοντας έτσι την αναπτυξιακή βάση του αθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία, αισιοδοξώντας ότι θα παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον επίσημο χορηγό μας, τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, ΑΝΕΚ LINES, στον σύλλογο γονέων και φίλων κανόε καγιάκ, καθώς και στους χορηγούς και υποστηρικτές μας, που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα ήταν εφικτές οι επιτυχίες μας».

Να σημειωθεί πως οι εγγραφές στα αθλήματα του κανόε καγιάκ και του SUP για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω, έχουν ξεκινήσει. Προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ των ωρών 17:00-19:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ06/04/2021

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ Ο ΑΝΑΣΤ. ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ

Μέλος της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ θεωρείται ο Αναστάσιος Μελεμενής. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ02/04/2021

ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Επαναρχίζει η δράση για το άθλημα του κανόε καγιάκ. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι αθλητές και αθλήτριες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ