Καλογεροπούλου: “Κάναμε ό,τι καλύτερο για τη χώρα μας”

Μεγάλη ευχαρίστηση για ό,τι κατάφερε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Γκρατς της Αυστρίας, εκφράζει ότι αισθάνεται η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία κατέκτησε 4 μετάλλια, 2 ασημένια και 2 χάλκινα ενώ κατέρριψε ένα πανελλήνιο ρεκόρ, μίλησε στην ιστοσελίδα aquaticsnews.com.

Όπως είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη για τα αποτελέσματα που σημειώσαμε, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, στους αγώνες του Γκρατς. Δούλεψα σκληρά και περίμενα μαζί με τον προπονητή μου τους χρόνους που πέτυχα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό φάνηκε και στους αγώνες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, διότι καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και τελικά δικαιωθήκαμε. Είχαμε ψυχή και πετύχαμε τους στόχους μας.

Γενικά για τις επιτυχίες που είχε η Εθνική μας ομάδα, συνέβαλε σίγουρα το θετικό κλίμα. Καθοριστικό ρόλο όμως έπαιξε και η σκληρή δουλειά που κάναμε, παρά τα γνωστά προβλήματα με τα κολυμβητήρια που υπάρχουν σχεδόν σε όλη τη χώρα. Παλέψαμε πολύ όλη τη χρονιά και τελικά τα καταφέραμε. Γενικά, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία κι ελπίζω στο μέλλον να ζήσω ανάλογες στιγμές.

Από εκεί και πέρα, νομίζω πως τα αποτελέσματα που σημειώσαμε αποτέλεσαν μία τόνωση ηθικού για όλους τους Έλληνες για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν. Νιώσαμε πολύ περήφανοι εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο εξωτερικό και νομίζω ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ05/09/2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΙΑΝΟ

Κάτι που διαφαινόταν βέβαιο τις τελευταίες ημέρες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία γνωστοποιεί την ακύρωση των διεθνών πρωταθλημάτων, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ29/08/2020

ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…) ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΧ – 74 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ενας εντυπωσιακός απολογισμός, 74 συνολικά μεταλλίων, δύο παγκόσμιων ρεκόρ, δύο πανευρωπαϊκών και δεκάδες στην κυριολεξία συμμετοχές αθλητών του σε ευρωπαϊκά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ