Καλή παρουσία για τα προαγωνιστικά στη διασυλλογική ημερίδα του Τρίτωνα

Με επιτυχία συμμετείχαν οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο ο Τρίτων.

Συνολικά, 14 αγόρια και 28 κορίτσια είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, με τα παιδιά της ηλικίας των 10 ετών να έχουν μάλιστα την πρώτη φετινή τους αγωνιστική συμμετοχή. Οι προπονητές, Αντώνης Καλογεράκης και Ράνια Κουμουρίδου, έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των παιδιών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Αναλυτικά οι συμμετοχές ήταν οι εξής:

ΑΓΟΡΙΑ

Ζουμπουλιάς, Γυφτογιάννης, Καλλιγέρης, Κοκολινάκης, Κολομβοτζάκης, Κόρακας, Κουρνιδάκης, Λειβαδιτάκης, Μαναρώλης, Μαυρομμάτης, Ορφανός, Τζεμανάκης, Τσιφετάκης, Χαρκιολάκης.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Βαζάκα, Βαονάκη, Βασιλάκη, Γερωνυμάκη, Γιανναράκη, Γιάνναρη, Ευαγγέλου, Καλλιγέρη, Καμπουράκη, Καραμπατσάκη, Κλωθάκη, Λιονάκη, Μαλεκάκη, Μαρνελάκη, Μπερτσουλάκη, Μπιαντσάρντι, Νικολαΐδη, Νοτάκη, Παριωτάκη, Ριτζάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη, Χαβρέ, Χατζηπαράσχου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗ ΣΤΑ MASTERS

Να σημειωθεί επίσης ότι εκτός των αγώνων για τις προαγωνιστικές κατηγορίες, διεξήχθησαν και αγώνες κατηγορίας Masters. Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έλαβε μέρος ο Μιχ. Κοκολινάκης, κατακτώντας την 3η θέση στα 800μ. ελεύθερο με επίδοση 12:08.09.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/01/2020

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΕ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Απόστολος Παπαστάμος και Κώστας Τζιλιβάκης είχαν την τιμητική τους στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης, που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ22/01/2020

ΤΙΜΗ ΣΕ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΑΠΟ ΕΟΕ

Τιμή στον Απόστολο Παπαστάμο, τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη και κατά συνέπεια στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων θα αποδώσει η Ελληνική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ