Καλές επιδόσεις για τα προαγωνιστικά στο Ηράκλειο

Την ευκαιρία να σημειώσουν καλές επιδόσεις είχαν στη διασυλλογική ημερίδα που διεξήχθη στο Ηράκλειο το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου από τον Κ.Ο.Η., αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 9 έως 12 ετών, του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα για τα παιδάκια 9 ετών, που είναι τα μικρότερα του προαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης, η αποστολή τους στο Ηράκλειο ήταν η πρώτη μακριά από τα Χανιά, με την προσπάθειά τους να στέφεται με επιτυχία.

Ορίζοντας για τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας αποτελούν οι χειμερινοί παγκρήτιοι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΝΟΧ στην διασυλλογική ημερίδα ήταν οι εξής:
Αβερκάκης, Αγοραστάκη, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αρετάκης, Βαζάκα, Βασιλάκη, Βιτσιλάκης, Βράπι, Γερωνυμάκη, Γιανναράκη, Γυφτογιάννης, Ζουμπουλιάς, Ιγνατίου, Καραμπατσάκη, Καραπατάκης, Κλωθάκη, Κοκολινάκης, Κολομβοτζάκης, Κόρακας, Λειβαδιτάκης, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαρνελάκη, Μαυρομμάτης, Μπαδογιάννης, Μπερτσουλάκη, Μπιλιανίδης, Νικηφοράκη, Νικολαΐδη, Νοτάκη, Ορφανός, Παναγκάσοφ Β., Παναγκάσοφ Ηλ., Ρενιέρης, Ριτζάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Σταθέα, Στραβοπόδη, Συννεφάκη, Τζεμανάκης, Φουφουδάκης, Φρέρης, Χαρκιολάκης, Χατζηδάκης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ16/02/2019

ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών και της απαγόρευσης απόπλου, αυτό και σαν …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΒ

Με τις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων ΑΒ ανοίγει την Παρασκευή (15/2) η αυλαία των χειμερινών αγώνων κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ