Καλές επιδόσεις για τα προαγωνιστικά στο Ηράκλειο

Την ευκαιρία να σημειώσουν καλές επιδόσεις είχαν στη διασυλλογική ημερίδα που διεξήχθη στο Ηράκλειο το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου από τον Κ.Ο.Η., αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 9 έως 12 ετών, του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα για τα παιδάκια 9 ετών, που είναι τα μικρότερα του προαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης, η αποστολή τους στο Ηράκλειο ήταν η πρώτη μακριά από τα Χανιά, με την προσπάθειά τους να στέφεται με επιτυχία.

Ορίζοντας για τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας αποτελούν οι χειμερινοί παγκρήτιοι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΝΟΧ στην διασυλλογική ημερίδα ήταν οι εξής:
Αβερκάκης, Αγοραστάκη, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αρετάκης, Βαζάκα, Βασιλάκη, Βιτσιλάκης, Βράπι, Γερωνυμάκη, Γιανναράκη, Γυφτογιάννης, Ζουμπουλιάς, Ιγνατίου, Καραμπατσάκη, Καραπατάκης, Κλωθάκη, Κοκολινάκης, Κολομβοτζάκης, Κόρακας, Λειβαδιτάκης, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαρνελάκη, Μαυρομμάτης, Μπαδογιάννης, Μπερτσουλάκη, Μπιλιανίδης, Νικηφοράκη, Νικολαΐδη, Νοτάκη, Ορφανός, Παναγκάσοφ Β., Παναγκάσοφ Ηλ., Ρενιέρης, Ριτζάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Σταθέα, Στραβοπόδη, Συννεφάκη, Τζεμανάκης, Φουφουδάκης, Φρέρης, Χαρκιολάκης, Χατζηδάκης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ19/04/2019

ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση έχουν οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/04/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο εξωτερικό, οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο προπονητικό καμπ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ