Κάχρης: Ονειρο το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τα μεγάλα όνειρα, τα οποία κάνει στο άθλημα της κολύμβησης εκφράζει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο Αλέξανδρος Κάχρης.

Η ΚΟΕ κάνει αναφορά στον Χανιώτη πρωταθλητή για το πώς κυλά αυτή τη στιγμή για τον ίδιο ο χρόνος για την επιστροφή του στις προπονήσεις μετά το διάστημα που έχει προηγηθεί με την καραντίνα. Ο Κάχρης, απόδειξη της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει την κολύμβηση, τονίζει ότι το μεγάλο του όνειρο είναι να κυνηγήσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθεί το δημοσίευμα της ΚΟΕ όπου και φιλοξενούνται οι δηλώσεις του 17χρονου πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Την Πρωτομαγιά η Ευρωπαϊκή Κολυμβητική Ομοσπονδία πήρε μία δύσκολη, αλλά επιβαλλόμενη από τις συνθήκες, απόφαση. Ματαίωσε όλα τα πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες σε όλα τα αθλήματά της. Έβαλε “φρένο” στα όνειρα και τις ελπίδες αρκετών παιδιών, που διεκδικούσαν την διάκριση σ’ αυτήν την ευαίσθητη ηλικία.

Ο τεχνικός σύμβουλος της κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο κ. Χριστόδουλος Χούμας, τοποθετήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ για τις συνέπειες αυτής της απόφασης. Μίλησε για μια «χαμένη ευκαιρία», αφού η ελληνική κολύμβηση διεκδικούσε αρκετά μετάλλια στην συγκεκριμένη διοργάνωση που επρόκειτο να γίνει στο Αμπερντίν της Σκωτίας.

Ενα από τα παιδιά που διεκδικούσαν μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες είναι και ο Χανιώτης πρωταθλητής, Αλέξανδρος Κάχρης.

«Κρίμα. Ηταν μια κρίσιμη διοργάνωση για μένα, αφού ήμουν κοντά στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου, τόσο στα 400 όσο και στα 800 ελεύθερο. Ημουν πολύ σωστά προετοιμασμένος και θα μπορούσα να φτάσω αρκετά ψηλά στον συγκεκριμένο αγώνα», τονίζει ο δεκαεπτάχρονος κολυμβητής, που προπονείται στα Χανιά με τον προπονητή, Κώστα Τζιλιβάκη, έχοντας πάντα στη διπλανή διαδρομή τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Απόστολο Παπαστάμο, με τον οποίο φυσικά διατηρεί μια πολύ στενή και φιλική σχέση.

«Δεν το βάζω κάτω, συνεχίζω, αυτά έχει η ζωή και ο αθλητισμός. Μέσα από αυτή την κρίση μπορεί να βγει και κάτι καλό. Μην ξεχνάτε ότι έχω ένα όνειρο. Να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη μεταφέρθηκε για την ερχόμενη χρονιά, άρα ελπίζω. Φυσικά, έχω μία ακόμη ελπίδα για διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, αφού μπορώ να λάβω μέρος σε αυτό του χρόνου», καταλήγει ο Αλέξανδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ27/09/2020

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Ενα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός επιβεβαιώνεται για τον Απόστολο Παπαστάμο. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο με το να είναι κάτοχος παγκοσμίου …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/09/2020

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΑΛ. ΚΑΧΡΗ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ”

Σε μια εξαιρετική κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, η οποία χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας και τη νοοτροπία της Σχολής, προχώρησαν τα “Εκπαιδευτήρια …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ