Ιστορικές αποφάσεις για το κολυμβητήριο!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων της 10ης Δεκεμβρίου 2012. 

Σύμφωνα με την απόφαση ο Δήμος Χανίων θα αναλάβει τη λειτουργία των δύο μικρών κολυμβητικών δεξαμενών (12.5μ. και 25μ.) μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Ε.Α.Κ. Χανίων για τα επόμενα 7 έτη και σύμβασης χρήσης από το Ναυτικό Όμιλο Χανίων, αντίστοιχη με αυτή που υπάρχει και σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Χανίων θα καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα για το διάστημα των 7 ετών και θα εκτελέσει μια σειρά ηλεκτρο-μηχανολογικών έργων, έργων ενεργειακής αναβάθμισης και βελτίωσης της σιδηράς κατασκευής για το κλείσιμο της υποδομής. Μέσω των έργων εκτιμάται σημαντική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και αισθητή μείωση της ετήσιας δαπάνης λειτουργίας. 

Επίσης, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία των φορέων της πόλης που δήλωσαν παρόντες στην προσπάθεια λειτουργίας του Κολυμβητηρίου. Μεταξύ αυτών, το Εμπορο-Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων που θα αναλάβει την αγορά καλύμματος για την πισίνα των 25μ., το Ε.Α.Κ. Χανίων που θα διασφαλίσει τη λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών μέχρι την ανάληψη της ανωτέρω υποδομής από το Δήμο Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης και το Πολυτεχνείο Κρήτης για την μελέτη που συνέταξαν. 

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί όλους που με την υπεύθυνη στάση τους διασφάλισαν και διασφαλίζουν τη συνέχιση λειτουργίας του Κολυμβητηρίου. Ευχαριστεί όλους που μοιράστηκαν και μοιράζονται μαζί μας την αγάπη για τον αθλητισμό.

Και τέλος, όλοι εμείς, οι άνθρωποι του Ν.Ο. Χανίων δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες και θα αγωνιζόμαστε και αυτή τη φορά η προσπάθειά μας θα ενταθεί και θα μεγιστοποιηθεί με σκοπό τη λειτουργία της πισίνας 50μ. και κατά τους χειμερινούς μήνες από το Υπουργείο και το Ε.Α.Κ. Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ30/09/2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι απέστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την έλλειψη πετρελαίου στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ26/09/2022

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΛΕΙΨΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ