Είκοσι νέοι Eθελοντές Nαυαγοσώστες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που αφορούσε την απονομή των πτυχίων στους νέους Eθελοντές Nαυαγοσώστες της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, από το 12ο σχολείο, οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 12 Ιανουαρίου μέχρι και 26 του ίδιου μήνα, αποφοίτησαν συνολικά 20 άτομα. Η απονομή των πτυχίων έγινε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου, σε εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής του 1ου Λιμενικού Τμήματος Χανίων, Κοκολογιαννάκης Ευάγγελος, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Πράπα-Μυλωνάκη Χαρά, ο έφορος της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ., Ζαγουράκης Αρτέμιος και ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, Νικολαΐδης Θεόδωρος.

Το σχολείο βγήκε εις πέρας με τη συνδρομή των μελών της Ε.ΝΑ.Μ.Ο.Ν.Ο.Χ., οι οποίοι και επέδειξαν υψηλό επαγγελματισμό.

Αναλυτικά οι απόφοιτοι της σχολής είναι οι εξής:

Ανδρούτσου-Βασιλάκη Παναγιώτα, Γκίκα Ελένη, Δουδουξή Μαρίνα, Κατρατζόγλου Γεώργιος, Κουρνής Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Θεόδωρος, Λειψάκης Γεώργιος-Σεμπάστιαν, Μουντάκης Ευστράτιος, Μπουζάκης Εμμανουήλ, Nomikos Jan Alexander, Οβάκογλου Ευάγγελος, Παπαδάκη Αρτεμισία, Πενταράκη Μικαέλα, Πουλάκος Γεώργιος, Σουπεκιώτη Αικατερίνη, Σπανουδάκη Αικατερίνη, Στρατουδάκης Βασίλειος, Φυτράκης Κυριάκος, Χαριτάκης Αντώνιος και Χαριτάκης Ιωάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ15/10/2020

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Μετά από πολύμηνη ουσιαστικά διακοπή των προπονήσεων, οι αθλητές του τμήματος Ειδικής Αθλησης (Τ.Ε.Α.) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επανέρχονται σε …

Περισσοτερα
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΣΑΒ12/09/2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 13Ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ

Το τμήμα Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) ενημερώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές για το 13ο σχολείο εθελοντών ναυαγοσωστών …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ