Είκοσι νέοι Eθελοντές Nαυαγοσώστες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που αφορούσε την απονομή των πτυχίων στους νέους Eθελοντές Nαυαγοσώστες της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, από το 12ο σχολείο, οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 12 Ιανουαρίου μέχρι και 26 του ίδιου μήνα, αποφοίτησαν συνολικά 20 άτομα. Η απονομή των πτυχίων έγινε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου, σε εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής του 1ου Λιμενικού Τμήματος Χανίων, Κοκολογιαννάκης Ευάγγελος, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Πράπα-Μυλωνάκη Χαρά, ο έφορος της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ., Ζαγουράκης Αρτέμιος και ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, Νικολαΐδης Θεόδωρος.

Το σχολείο βγήκε εις πέρας με τη συνδρομή των μελών της Ε.ΝΑ.Μ.Ο.Ν.Ο.Χ., οι οποίοι και επέδειξαν υψηλό επαγγελματισμό.

Αναλυτικά οι απόφοιτοι της σχολής είναι οι εξής:

Ανδρούτσου-Βασιλάκη Παναγιώτα, Γκίκα Ελένη, Δουδουξή Μαρίνα, Κατρατζόγλου Γεώργιος, Κουρνής Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Θεόδωρος, Λειψάκης Γεώργιος-Σεμπάστιαν, Μουντάκης Ευστράτιος, Μπουζάκης Εμμανουήλ, Nomikos Jan Alexander, Οβάκογλου Ευάγγελος, Παπαδάκη Αρτεμισία, Πενταράκη Μικαέλα, Πουλάκος Γεώργιος, Σουπεκιώτη Αικατερίνη, Σπανουδάκη Αικατερίνη, Στρατουδάκης Βασίλειος, Φυτράκης Κυριάκος, Χαριτάκης Αντώνιος και Χαριτάκης Ιωάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΣΑΒ30/05/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΤΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

Για μια ακόμη φορά, τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχαν σε μια όμορφη δράση. Ειδικότερα, …

Περισσοτερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΑΡ28/02/2020

ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ

Ο Ναυτικός Χανίων γνωστοποιεί ότι το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ομίλου θα πραγματοποιηθεί …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ