Είκοσι νέοι Eθελοντές Nαυαγοσώστες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που αφορούσε την απονομή των πτυχίων στους νέους Eθελοντές Nαυαγοσώστες της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, από το 12ο σχολείο, οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 12 Ιανουαρίου μέχρι και 26 του ίδιου μήνα, αποφοίτησαν συνολικά 20 άτομα. Η απονομή των πτυχίων έγινε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου, σε εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής του 1ου Λιμενικού Τμήματος Χανίων, Κοκολογιαννάκης Ευάγγελος, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Πράπα-Μυλωνάκη Χαρά, ο έφορος της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ., Ζαγουράκης Αρτέμιος και ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, Νικολαΐδης Θεόδωρος.

Το σχολείο βγήκε εις πέρας με τη συνδρομή των μελών της Ε.ΝΑ.Μ.Ο.Ν.Ο.Χ., οι οποίοι και επέδειξαν υψηλό επαγγελματισμό.

Αναλυτικά οι απόφοιτοι της σχολής είναι οι εξής:

Ανδρούτσου-Βασιλάκη Παναγιώτα, Γκίκα Ελένη, Δουδουξή Μαρίνα, Κατρατζόγλου Γεώργιος, Κουρνής Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Θεόδωρος, Λειψάκης Γεώργιος-Σεμπάστιαν, Μουντάκης Ευστράτιος, Μπουζάκης Εμμανουήλ, Nomikos Jan Alexander, Οβάκογλου Ευάγγελος, Παπαδάκη Αρτεμισία, Πενταράκη Μικαέλα, Πουλάκος Γεώργιος, Σουπεκιώτη Αικατερίνη, Σπανουδάκη Αικατερίνη, Στρατουδάκης Βασίλειος, Φυτράκης Κυριάκος, Χαριτάκης Αντώνιος και Χαριτάκης Ιωάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΚΥΡ26/09/2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ενημέρωση στους γονείς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ