Η τεχνική στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών!

Μια όμορφη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς την Παρασκευή (20/12) βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της μπασκετικής ομάδας του Προμηθέα Πατρών.

Η πρόσκληση ήταν προγραμματισμένη, με την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου, η οποία το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στα Ιωάννινα για τη διοργάνωση του 2nd Christmas International Finswimming Cup Ioannina 2019, να έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει μια εξαιρετική φιλοξενία.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου και ειδικότερα οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, μετείχαν σε εργομετρικά τεστ τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον γυμναστή του Προμηθέα, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, ενώ από ‘κει και πέρα παρατέθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και γεύμα σε όλους τους αθλητές.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και το τμήμα τεχνικής κολύμβησης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ερασιτέχνη Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον γυμναστή, Παναγιώτη Σταυρόπουλο για την εξαιρετική φιλοξενία και την τιμή που έγινε στους αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ26/01/2020

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ, ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ

Εναν εντυπωσιακό χρόνο που ουσιαστικά αποτελεί ανεπίσημο όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατηγορίας νέων-νεανίδων σημείωσε η Χριστιάνα Σκυλουράκη στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/01/2020

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς το Σάββατο (25/1) θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ