Η τεχνική στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών!

Μια όμορφη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς την Παρασκευή (20/12) βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της μπασκετικής ομάδας του Προμηθέα Πατρών.

Η πρόσκληση ήταν προγραμματισμένη, με την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου, η οποία το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στα Ιωάννινα για τη διοργάνωση του 2nd Christmas International Finswimming Cup Ioannina 2019, να έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει μια εξαιρετική φιλοξενία.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου και ειδικότερα οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, μετείχαν σε εργομετρικά τεστ τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον γυμναστή του Προμηθέα, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, ενώ από ‘κει και πέρα παρατέθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και γεύμα σε όλους τους αθλητές.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και το τμήμα τεχνικής κολύμβησης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ερασιτέχνη Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον γυμναστή, Παναγιώτη Σταυρόπουλο για την εξαιρετική φιλοξενία και την τιμή που έγινε στους αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ22/05/2020

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το νέο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων στο άθλημα της τεχνικής …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ24/02/2020

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 54 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με την κατάκτηση 54 μεταλλίων (22 χρυσά, 19 ασημένια, 13 χάλκινα) ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ