Η τεχνική στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών!

Μια όμορφη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς την Παρασκευή (20/12) βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της μπασκετικής ομάδας του Προμηθέα Πατρών.

Η πρόσκληση ήταν προγραμματισμένη, με την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου, η οποία το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στα Ιωάννινα για τη διοργάνωση του 2nd Christmas International Finswimming Cup Ioannina 2019, να έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει μια εξαιρετική φιλοξενία.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου και ειδικότερα οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, μετείχαν σε εργομετρικά τεστ τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον γυμναστή του Προμηθέα, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, ενώ από ‘κει και πέρα παρατέθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και γεύμα σε όλους τους αθλητές.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και το τμήμα τεχνικής κολύμβησης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ερασιτέχνη Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον γυμναστή, Παναγιώτη Σταυρόπουλο για την εξαιρετική φιλοξενία και την τιμή που έγινε στους αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ05/09/2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΙΑΝΟ

Κάτι που διαφαινόταν βέβαιο τις τελευταίες ημέρες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία γνωστοποιεί την ακύρωση των διεθνών πρωταθλημάτων, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ29/08/2020

ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…) ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΧ – 74 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ενας εντυπωσιακός απολογισμός, 74 συνολικά μεταλλίων, δύο παγκόσμιων ρεκόρ, δύο πανευρωπαϊκών και δεκάδες στην κυριολεξία συμμετοχές αθλητών του σε ευρωπαϊκά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ