Η συνέντευξη Tύπου για τα 18α Βενιζέλεια

Συνέντευξη Tύπου παρατέθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με αφορμή την διεξαγωγή αυτό το Σαββατοκύριακο των 18ων Βενιζέλειων αγώνων κολύμβησης.

Το παρών έδωσαν κάποιοι από τους κορυφαίους αθλητές που πρόκειται να πάρουν μέρος στους αγώνες, οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Παπαστάμος, Αρης Κυνηγάκης, Αννα Ντουντουνάκη και Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης.

Οι αθλητές εξέφρασαν τη χαρά τους που βρίσκονταν στο μίτινγκ, μιλώντας για την ιστορία που αυτό φέρει, ενώ μίλησαν για τους στόχους που θέτουν γι’ αυτήν τη χρονιά.

Η συνέντευξη Τύπου επεφύλασσε και μία πολύ σημαντική είδηση για ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Κώτσογλου, θα συνυπογραφεί μετά τις εκλογές προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Ο κ. Κώτσογλου οριοθέτησε μάλιστα το χρόνο, λέγοντας ότι θα γίνει προσπάθεια τα έργα να έχουν υλοποιηθεί μέχρι τα τέλη του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Κατ. Ζομπανάκη, Χαρ. Μυλωνάκη, Κυρ. Κώτσογλου, Λ. Ψούνη και Μ. Χίνου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του κ. Κώτσογλου και ακόμα της Λίνας Ψούνη (προϊστάμενη τμήματος αθλητισμού και πολιτισμού Δήμου Χανίων), της Μαρίας Χίνου (έφορος ΕΑΚ) και της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλας Μυλωνάκη.

Κ. Τζιλιβάκης, Ν. Κραουνάκης και Βαγγ. Κοζομπόλης.

Τέλος, δηλώσεις έγιναν από τον τεχνικό σύμβουλο κολύμβησης της ΚΟΕ, Νίκο Κραουνάκη και τους υπηρεσιακούς ομοσπονδιακούς προπονητές, Βαγγέλη Κοζομπόλη και Κώστα Τζιλιβάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ18/02/2020

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πέντε αθλητές που μετέχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ερζερούμ της Τουρκίας. …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ15/02/2020

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Ο ΚΑΧΡΗΣ!

Με μια μεγάλη επίδοση ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης την παρουσία τους στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ. Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ