Η συνέντευξη Τύπου για τα 17α Βενιζέλεια Κολύμβησης

Ολα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση των 17ων Βενιζέλειων αγώνων Κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου.

Ηδη, οι αθλητές που θα αγωνιστούν βρίσκονται στα Χανιά, κυνηγώντας το επόμενο διήμερο επιδόσεις και όρια εν όψει των προσεχών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Παν. Μπολάνος, Αποστ. Παπαστάμος, Αννα Ντουντουνάκη και Αντ. Καλογεράκης.

Συνολικά, 200 αθλητές από περισσότερα από 20 Σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο θα λάβουν μέρος σε ένα από τα σημαντικότερα και πιο ιστορικά μίτινγκ κολύμβησης που διεξάγονται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Οι διοργανωτές φορείς όπου εκτός του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Κολύμβησης του ΝΟΧ, είχαν την ευκαιρία να παραθέσουν την Παρασκευή (13/4) συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, δηλώσεις έγιναν από την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Δία Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη, τον Αντιδήμαρχο Χανίων, Γιάννη Μαράκη, την έφορο Κολύμβησης του ΝΟΧ, Χρυσούλα Πλοκαμάκη.

Επίσης, δηλώσεις έγιναν από τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες. Πρόκειται για την Αννα Ντουντουνάκη (ΠΑΟΚ), τον Παναγιώτη Μπολάνο (Ολυμπιακός), τον Απόστολο Παπαστάμο (ΝΟΧ) και τον προπονητή του ΝΟΧ, Αντώνη Καλογεράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ09/08/2018

ΣΤΗΝ 16ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ 400Μ. ΜΙΚΤΗ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο Απόστολος Παπαστάμος στον προκριματικό των 400μ. μικτή, μένοντας εκτός ημιτελικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/08/2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ LIONS

Μια πολύ καλή παρουσία είχαν οι μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που διοργάνωσαν οι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ