Η κοπή πίτας του συλλόγου γονέων τεχνικής κολύμβησης

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μετά την πραγματοποίηση της ημερίδας ο σύλλογος γονέων τεχνικής κολύμβησης Ν.Ο. Χανίων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία διοργάνωσε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (Λ.Α.Φ.) Χανίων.

Στην εκδήλωση μετείχαν οι γονείς, όλοι οι αθλητές του τμήματος, οι προπονητές, οι έφοροι κ.κ. Γιάννης Χίνος και Νεκτάριος Κληματσάκης, καθώς και ως προσκεκλημένοι η πρώην έφορος, κα Παρασκευή Δουβίτσα και η πρώην γενική γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου, κα Λία Κρασαδάκη. Στην εκδήλωση, ο σύλλογος γονέων βράβευσε τον Ταξίαρχο της Λ.Α.Φ. κ. Γρηγόρη Κοκολάκη.

Επίσης, το μεγάλο δώρο του συλλόγου (μια τηλεόραση Samsung 50 ιντσών) κέρδισε ο αθλητής, Θοδωρής Μποφίλης.

Την κοπή της πίτας έκαναν από κοινού ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Σταύρος Κελαϊδής, με τις Λία Κρασαδάκη και Παρασκευή Δουβίτσα.

Ευχές προς τους αθλητές και τους γονείς τους απηύθυναν εκτός των παραπάνω και ο προπονητής. Ηλ. Καλαμαρίδης.

Τα τρία φλουριά της πίτας τα κέρδισαν οι αθλητές: Κατερίνα Κληματσάκη, Εύα Χατζηπλή και Μανώλης Σκυλουράκης, οι οποίοι έλαβαν ως δώρα αθλητικό εξοπλισμό.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε προβολή φωτογραφικού υλικού από ημερίδες, αγώνες και μουσική.

Η εκδήλωση κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Με ένα πανελλήνιο ρεκόρ από την Χριστιάνα Σκυλουράκη συνδυάστηκε η ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/06/2019

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΕΝ

Την πρώτη ημερίδα μετά την πραγματοποίηση του ΟΠΕΝ πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που είχε διεξαχθεί στα Ιωάννινα πραγματοποιεί αυτό το Σάββατο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ