Η κοπή πίτας του συλλόγου γονέων τεχνικής κολύμβησης

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μετά την πραγματοποίηση της ημερίδας ο σύλλογος γονέων τεχνικής κολύμβησης Ν.Ο. Χανίων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία διοργάνωσε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (Λ.Α.Φ.) Χανίων.

Στην εκδήλωση μετείχαν οι γονείς, όλοι οι αθλητές του τμήματος, οι προπονητές, οι έφοροι κ.κ. Γιάννης Χίνος και Νεκτάριος Κληματσάκης, καθώς και ως προσκεκλημένοι η πρώην έφορος, κα Παρασκευή Δουβίτσα και η πρώην γενική γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου, κα Λία Κρασαδάκη. Στην εκδήλωση, ο σύλλογος γονέων βράβευσε τον Ταξίαρχο της Λ.Α.Φ. κ. Γρηγόρη Κοκολάκη.

Επίσης, το μεγάλο δώρο του συλλόγου (μια τηλεόραση Samsung 50 ιντσών) κέρδισε ο αθλητής, Θοδωρής Μποφίλης.

Την κοπή της πίτας έκαναν από κοινού ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Σταύρος Κελαϊδής, με τις Λία Κρασαδάκη και Παρασκευή Δουβίτσα.

Ευχές προς τους αθλητές και τους γονείς τους απηύθυναν εκτός των παραπάνω και ο προπονητής. Ηλ. Καλαμαρίδης.

Τα τρία φλουριά της πίτας τα κέρδισαν οι αθλητές: Κατερίνα Κληματσάκη, Εύα Χατζηπλή και Μανώλης Σκυλουράκης, οι οποίοι έλαβαν ως δώρα αθλητικό εξοπλισμό.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε προβολή φωτογραφικού υλικού από ημερίδες, αγώνες και μουσική.

Η εκδήλωση κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ13/04/2019

ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΠΕΝ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όπως αποδείχθηκε από τη συμμετοχή των αθλητών …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ11/04/2019

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ

Στην πρώτη ημερίδα μετά την συμμετοχή του στο χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νοτ. Ελλάδας όπου αναδείχτηκε στην 1η θέση θα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ