Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ δίπλα στον Κλεινάκη

Με την φροντίδα και την ασφάλεια της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας, ο αθλητής, Γιώργος Κλεινάκης, πραγματοποίησε με επιτυχία την πρόκληση που έθεσε στον εαυτό του να καλύψει μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία).

Τα στελέχη της ΕΝΑΜΟΝΟΧ συνόδευσαν τον Κλεινάκη ο οποίος ξεκίνησε το Σάββατο 5 Ιουνίου από τα Σφακιά προς το νοτιότερο άκρο της χώρας και της Ευρώπης, καταλήγοντας στην Γαύδο ενώ την επόμενη μέρα (6/6) η κάλυψη συνεχίστηκε με την επιστροφή του από το νησί της Γαύδου προς στην Παλαιόχωρα. Η ολοκλήρωση της προσπάθειας του Κλεινάκη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (7/6) με τη διαδρομή από τον Ταυρωνίτη προς το Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Η πρωτοβουλία και η εν γένει προσπάθεια του Κλεινάκη είχε ως στόχο τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού, αλλά και την οικονομική στήριξη του σημαντικού κοινωνικού έργου της Ομάδας Στήριξης “ΣυνΑνθρωπος”. Η πρωτοβουλία έγινε με τη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και την υποστήριξη των Δήμων Χανίων, Σφακίων, Γαύδου, Καντάνου & Σελίνου και Πλατανιά και του συλλόγου “Κύτταρο Χαλέπας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΕΜ15/07/2021

Η Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝ.ΚΑ.

Η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει την επιχείρηση του τόπου μας, τα Σούπερ Μάρκετ …

Περισσοτερα
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΔΕΥ14/06/2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ”

Η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ευχαριστεί θερμά το κατάστημα αθλητικών ειδών “Σταύρος Σπορ” για την ευγενική του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ