Οι δηλώσεις από Μαχαίρα και Βλάχο

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό δήλωσε ο τεχνικός του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, Ηλίας Μαχαίρας. Από την άλλη, ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τη χανιώτικη ομάδα, τονίζοντας ότι επιβάλλεται να παραμείνει στην Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Ηλ. Μαχαίρα είναι οι εξής:

«Σίγουρα, ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι κάποια στιγμή θα «καθαρίσει» το ματς. Ομως, όπως είδαμε, αγωνίστηκε με όλα του τα πρώτα βιολιά, δεν έμεινε κανείς εκτός αποστολής. Χθες ο Ολυμπιακός δεν έκανε προπόνηση και ξεκουράστηκε λόγω του αγώνα που έδωσε την Πέμπτη για να έρθει στα Χανιά όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι στον α’ γύρο, όπως άλλωστε δείχνουν και οι προηγούμενες εμφανίσεις μας στον β’ γύρο και θεωρώ ότι αυτό που έχουμε πει παραμένει ως στόχος, να παραμείνουμε στην κατηγορία είτε απευθείας -που είναι δύσκολο με τα αποτελέσματα που έρχονται στα άλλα παιχνίδια- είτε μέσω των πλέι άουτ».

Για το αν ο Ναυτικός Ομιλος μπορεί να πετύχει την παραμονή: «Δεν το συζητάμε. Η εικόνα μας εξάλλου απέναντι σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι αυτό δείχνει. Κρατήσαμε πολύ χαμηλά στο σκορ τον Ολυμπιακό. Πετύχαμε 6 γκολ που ο μέσος όρος που δέχεται είναι 3-4 και αν παίξουμε έτσι στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σίγουρα θα έχουμε μεγάλη τύχη».

Για την επιστροφή στα Χανιά του Χανιώτη, Μανώλη Μυλωνάκη: «Τα λόγια περιττεύουν όταν μιλάμε για τον Μανώλη. Εχει γράψει τη δική του ιστορία. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί που ανδρώθηκε στα Χανιά. Τον είχα απ’ όταν ήταν στο αθλητικό σχολείο, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα μέσα από ένα final-4 Κυπέλλου ενώ πήγαινε ακόμα 1η ή 2α Τάξη Λυκείου, δεν θυμάμαι ακριβώς και μετά πήρε μεταγραφή σε Εθνικό και Ολυμπιακό, ενώ τώρα πια είναι και πατέρας. Εχει πάνω από 300 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Τα λόγια περιττεύουν… Είναι παιδί της ίδιας φουρνιάς με τα δικά μας, όπως ο Μπαριωτάκης και ο Λεβεντάκης και παραμένουν ακόμα φίλοι. Σίγουρα θα είναι συγκινημένος, όπως είμαστε κι εμείς όταν έρχονται τέτοια παιδιά στα Χανιά και βλέπουμε πού έχουν φτάσει».

Ο ΘΟΔ. ΒΛΑΧΟΣ

Στον αντίποδα, ο Θοδωρής Βλάχος για τον Ολυμπιακό τόνισε τα εξής:

«Ηταν χαρά μας που επισκεφτήκαμε ξανά τα Χανιά για να αγωνιστούμε. Νομίζω ότι πέρασαν πέντε χρόνια που δεν παίξαμε στα Χανιά, τα οποία είναι μια παραδοσιακή πόλη στο άθλημά μας και επιβάλλεται να έχουν επιστρέψει. Νομίζω ότι η ομάδα είναι αρκετά καλή και μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και να συνεχίσει να είναι στην Α1. Το πόλο στα Χανιά έχει παράδοση και πρέπει να συνεχιστεί. Εχουμε και τον Μυλωνάκη στη δική μας ομάδα, αλλά γενικώς έχουν βγει πολλοί παίκτες από τα Χανιά. Επιβάλλεται από τη στιγμή που γίνεται μια προσπάθεια και η πισίνα είναι ανοικτή -είναι μια ευκαιρία για τα Χανιά­- να ξεκινήσουν και πάλι την παραγωγή. Για το παιχνίδι, σίγουρα οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Εμείς ήμασταν σήμερα δυο ταχύτητες κάτω από το συνηθισμένο που παίζουμε, λίγο από την κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι που παίζαμε, λίγο επειδή ήμασταν σίγουροι ότι απέναντι στα Χανιά θα κερδίζαμε. Αγωνιστικά δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών μου, αλλά ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε και προχωράμε παρακάτω».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο καλός Ολυμπιακός, χωρίς προβλήματα υγείας, προετοιμασμένος καλά και αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε σεμνά και ταπεινά πάρα πολύ κάθε μέρα μπορεί να καταφέρει τα πάντα, μπορεί να φτάσει ακόμα και στην κορυφή της Ευρώπης, ναι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/03/2019

ΠΡΟΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ «SPLASH MINI TOURNAMENT»

Στο Λουτράκι «χτυπά» από την Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα η καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ειδικότερα των ομάδων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ20/03/2019

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εύκολο, όπως αναμενόταν έργο, είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ