Οι δηλώσεις από Μαχαίρα και Σαρτζετάκη

Ο Ηλίας Μαχαίρας και ο Χανιώτης, Μιχάλης Σαρτζετάκης, παραχώρησαν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES και Απόλλωνα Σμύρνης.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΝΟΧ ANEK LINES σημείωσε ότι το παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία στον ίδιο να δοκιμάσει παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, στο οποίο όπως τόνισε επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Ηλ. Μαχαίρα είναι οι εξής:

«Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ισως, θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να χτυπήσουμε περισσότερο το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε βλέψεις ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δοκιμάσαμε, δίνοντας ευκαιρίες σε κάποια παιδιά ώστε να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε με περισσότερες αξιώσεις τη νίκη, αλλά φαίνεται ότι όταν δεν έχουμε πίεση και άγχος για το αποτέλεσμα είμαστε πιο χαλαροί απ’ όσο πρέπει σαν επαρχιακή ομάδα και ως Χανιώτες! Ακολουθεί για μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχει κάνει ήδη μία εντός έδρας ήττα που ήταν εκτός προγράμματος από το Παλ. Φάληρο και θα είναι με το μαχαίρι στο λαιμό. Για μας, όμως, ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο, ίσως αλλάξει τους φετινούς μας στόχους και θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε σε κάτι παραπάνω από την απλή παραμονή, την οποία θεωρώ ότι θα πετύχουμε πιο εύκολα από πέρσι».

Από την άλλη, εκ μέρους του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μιχ. Σαρτζετάκης που αποτελεί παίκτη γέννημα-θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σημείωσε τα εξής:

«Ηταν ένα παιχνίδι που το περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο γιατί φέτος τα Χανιά παρουσιάζονται πολύ βελτιωμένα και χαίρομαι κιόλας γι’ αυτό, γιατί κατάγομαι από τα Χανιά. Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν φαβορί εξ αρχής και απλά το αποδείξαμε μέσα στο νερό. Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα από τα Χανιά γιατί δουλεύουμε σε άλλους ρυθμούς και έχουμε μεγαλύτερους στόχους. Τα Χανιά, όμως, φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικά και πιστεύω ότι ως ομάδα έχουν πολύ μέλλον. Οσον αφορά εμένα, όχι δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα έχω πάει καλύτερα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ο μόνος λόγος που δεν ήρθα στα Χανιά το καλοκαίρι, αν και το ήθελα πολύ, ήταν γιατί θα είμαι αναγκαστικά στην Αθήνα για τα επόμενα 3-4 χρόνια γιατί σπουδάζω οδοντιατρική. Ομως είναι αναπόφευκτο στο άμεσο μέλλον γιατί όταν γυρίσω στα Χανιά, έχω στο μυαλό μου να παίξω για μια γεμάτη δεκαετία!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ