Η αποστολή του ΝΟΧ για την ημερίδα κολύμβησης

21 άτομα αποτελούν την αποστολή του Ν.Ο. Χανίων για την ημερίδα ορίων-κατηγοριών κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο.

Μεγάλη απούσα για μία ακόμα φορά θα είναι η Ναταλία Κελαϊδή, η οποία θ’ αναγκαστεί να μείνει στα Χανιά λόγω υποχρεώσεων που έχουν σχέση με το σχολείο της, ωστόσο στη διάθεση του Κώστα Τζιλιβάκη θα βρίσκονται όλα σχεδόν τα υπόλοιπα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας, από τα οποία περιμένει να παρουσιαστούν ακόμα καλύτερα σε σχέση με την πρώτη ημερίδα που είχε διεξαχθεί και πάλι στο Ηράκλειο πριν από 20 περίπου μέρες και στην οποία είχαν πιάσει τα όρια 11 συνολικά αθλητές του Ομίλου.
Σύμφωνα με τον τεχνικό της χανιώτικης ομάδας: «στόχος μας είναι και πάλι να πιάσουμε τα όρια και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά και πάλι τα προβλήματα με την έλλειψη πετρελαίου στην πισίνα δε μας επιτρέπουν να κάνουμε πολλά πράγματα. Για να σας δώσω να καταλάβετε, την Παρασκευή (7/1) κολύμπησαν σε δύο διαδρόμους, 29 παιδιά!».
Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων αποτελείται από τους: Μανόλη Σταυρουλάκη, Μάριο Στεφανουδάκη, Μανόλη Τρουλάκη, Νίκο Τρουλινό, Στέλιο Αποστολάκη, Θανάση Καχρή, Στέλιο Μαρακάκη, Αλέξανδρο Πιταροκοίλη, Στέλιο Τρουλάκη, Γιώργο Φουντουλάκη, Άννα Ντουντουνάκη, Ιωάννα Μυλωνάκη, Άννα Χατζηδάκη, Μαράνια Λελάκη, Άννα Αποστολάκη, Νικολέτα Κορωναίου, Ροζάννα Λαμπαρδάκη, Βαρβάρα Μποφίλη, Βερονίκη Ντουσάκη, Κατερίνα Φαρές, Κατερίνα Φωκά.
Πέραν της απουσίας της Κελαϊδή, εκτός αποστολής έμειναν οι Βαγγέλης Οβάκογλου, Νίκος Αβαράκης, Γιώργος Στόϊτσος, Ιζαμπέλα Στεφανουδάκη, Μαρία Τζιλιβάκη, Κυριακή Γαρεδάκη, Χριστίνα Γομπάκη και Αργυρώ Στόϊτσου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ05/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 9/6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα προπονήσεων για το άθλημα της κολύμβησης. Η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ04/06/2020

ΣΤΙΣ 25-29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 5-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το διάστημα μεταξύ 25-29 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου ορίστηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών και το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ