Η απεργία επέφερε… αναβολή

Παράταση κατά μία εβδομάδα παίρνει η διεξαγωγή των αγώνων του 2ου ομίλου της  τελικής φάσης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στην υδατοσφαίριση, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 28 του μήνα στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Η αναβολή προέκυψε ύστερα από την απεργία που αποφάσισε να προκηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) και από το γεγονός ότι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια για τις επόμενες τουλάχιστον 48 ώρες, άρα η μεταφορά της αποστολής του ΝΟΧ στην Αττική ήταν αδύνατη.
Κατά συνέπεια, οι αγώνες που επρόκειτο να δώσει η χανιώτικη ομάδα, μεταφέρονται για την άλλη εβδομάδα, αν και για το ακριβές πρόγραμμα θα ενημερώσει σχετικά τις επόμενες μέρες η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Μανόλη Φαρμάκη βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, τον Ν.Ο. Ρεθύμνου, τον Ν.Ο. Λάρισας και τον Ν.Ο. Χίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ19/08/2019

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Στην 4η θέση στην Ευρώπη με την Εθνική πόλο εφήβων βρέθηκε ο Σταμάτης Κουτρουλάκης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ09/08/2019

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΣΤ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗ

Σε μια νέα αποστολή κλήθηκε να λάβει μέρος με την Εθνική πόλο εφήβων ο Σταμάτης Κουτρουλάκης. Αυτή τη φορά, θα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ