Η απεργία επέφερε… αναβολή

Παράταση κατά μία εβδομάδα παίρνει η διεξαγωγή των αγώνων του 2ου ομίλου της  τελικής φάσης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στην υδατοσφαίριση, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 28 του μήνα στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Η αναβολή προέκυψε ύστερα από την απεργία που αποφάσισε να προκηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) και από το γεγονός ότι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια για τις επόμενες τουλάχιστον 48 ώρες, άρα η μεταφορά της αποστολής του ΝΟΧ στην Αττική ήταν αδύνατη.
Κατά συνέπεια, οι αγώνες που επρόκειτο να δώσει η χανιώτικη ομάδα, μεταφέρονται για την άλλη εβδομάδα, αν και για το ακριβές πρόγραμμα θα ενημερώσει σχετικά τις επόμενες μέρες η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Μανόλη Φαρμάκη βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, τον Ν.Ο. Ρεθύμνου, τον Ν.Ο. Λάρισας και τον Ν.Ο. Χίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ05/07/2020

ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Στο νήμα κρίθηκε η δεύτερη θέση που οδηγεί στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο νεανίδων. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ02/07/2020

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Το πρωτάθλημα νεανίδων παίρνει σειρά μετά από αυτό των παίδων στο πόλο, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν στα Χανιά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ