Η Αννα Ντουντουνάκη αθλήτρια και πάλι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την επιστροφή της πρωταθλήτριας κολύμβησης, Αννας Ντουντουνάκη, στο σύλλογο στον οποίο ξεδίπλωσε το ταλέντο της και κατέγραψε τις πρώτες της επιτυχίες!

Η επιστροφή για την Ντουντουνάκη στον Ναυτικό Ομιλο είναι γεγονός, επιστρέφοντας μετά από επτά χρόνια, μιας και το 2013 λόγω σπουδών έφυγε από την Κρήτη. Η Αννα επιστρέφει σε ηλικία πια 25 ετών, έχοντας καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες αθλήτριες κολύμβησης στην Ελλάδα και γενικότερα σε όλο τον κόσμο!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες που πρόκειται να διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο θα είναι και πάλι παρούσα, καθώς έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τα σχετικά όρια. Αυτή θα είναι κιόλας η δεύτερη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από αυτές στο Ρίο το 2016.

Για τον Ναυτικό Ομιλο αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο γεγονός ότι η Αννα επιστρέφει και πάλι εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα της και πραγματοποίησε τα πρώτα της βήματα. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα των πρωταθλητών στο τμήμα κολύμβησης -αν μη τι άλλο- μεγαλώνει!

Ενα μικρό δείγμα για το τι έχει καταφέρει η Αννα όλα αυτά τα χρόνια ως αθλήτρια του Ποσειδώνα Ιλισίων, του ΑΝΟ Αργυρούπολης και του ΠΑΟΚ είναι τα εξής:

• Παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 (17η θέση)
• 3η θέση στα 100μ. πεταλούδα πανευρωπαϊκό 25άρας 2019 (Γλασκώβη)
• 5η θέση στα 100μ. πεταλούδα πανευρωπαϊκό 50άρας 2018 (Γλασκώβη)
• Κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 26.22
• Κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 57.77
• Κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα με 25.51
• Κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα με 56.44
• Τρεις συμμετοχές σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών
• Δύο συμμετοχές σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών

Aννα καλώς ήρθες ξανά στον Ναυτικό Ομιλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ14/04/2021

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ορίστηκε ημερομηνία για τη διεξαγωγή της πρώτης ημερίδας κολύμβησης εντός του 2021 στην Κρήτη. Αυτή θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με επίσημη …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ12/04/2021

ΑΠΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ… ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ

Στην Θράκη και ειδικότερα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης μεταβαίνει για τη συνέχεια της προετοιμασίας της η Αννα Ντουντουνάκη. Η Χανιώτισσα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ