Η ΑΝΕΚ LINES χορηγός μεταφοράς για Κάχρη, Τζιλιβάκη και Αρυμπλιά

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πως η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς στις μετακινήσεις του πρωταθλητή κολύμβησης, Αλέξανδρου Κάχρη και των προπονητών του, Κωνσταντίνου Τζιλιβάκη και Γιώργου Αρυμπλιά.

Η ΑΝΕΚ LINES παραμένει έτσι ως Μεγάλος Χορηγός, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τη συνεισφορά και τη στήριξη της στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

Οπως είναι γνωστό, ο Κάχρης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας, διεκδικώντας αυτή την χρονιά σπουδαίες επιδόσεις. Αλλωστε, πριν από λίγες ημέρες κατάφερε ν’ αποσπάσει το ασημένιο μετάλλιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία εφήβων στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο στο πλαίσιο του διεθνούς κολυμβητικού meeting, που διεξήχθη στην γαλλική πόλη Νίκαια.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά για μια ακόμα φορά την ΑΝΕΚ LINES, που εδώ και χρόνια παραμένει συνοδοιπόρος στις προσπάθειες του Ομίλου, των τμημάτων και των αθλητών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ12/06/2021

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΟ OPEN Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΚΑΧΡΗΣ

Με το τέταρτο μετάλλιο, εκ των οποίων τρίτο χρυσό ολοκληρώθηκε η παρουσία για την Αννα Ντουντουνάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ12/06/2021

ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ Ο ΚΑΧΡΗΣ

Το ασημένιο μετάλλιο στα αγωνίσματα των 100 και 800μ. ελεύθερο κατάφεραν να σφραγίσουν στο πλαίσιο της τρίτης και προτελευταίας ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ