Η ΑΝΕΚ LINES χορηγός μεταφοράς για Κάχρη, Τζιλιβάκη και Αρυμπλιά

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πως η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς στις μετακινήσεις του πρωταθλητή κολύμβησης, Αλέξανδρου Κάχρη και των προπονητών του, Κωνσταντίνου Τζιλιβάκη και Γιώργου Αρυμπλιά.

Η ΑΝΕΚ LINES παραμένει έτσι ως Μεγάλος Χορηγός, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τη συνεισφορά και τη στήριξη της στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

Οπως είναι γνωστό, ο Κάχρης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας, διεκδικώντας αυτή την χρονιά σπουδαίες επιδόσεις. Αλλωστε, πριν από λίγες ημέρες κατάφερε ν’ αποσπάσει το ασημένιο μετάλλιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία εφήβων στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο στο πλαίσιο του διεθνούς κολυμβητικού meeting, που διεξήχθη στην γαλλική πόλη Νίκαια.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά για μια ακόμα φορά την ΑΝΕΚ LINES, που εδώ και χρόνια παραμένει συνοδοιπόρος στις προσπάθειες του Ομίλου, των τμημάτων και των αθλητών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ14/02/2021

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Υποτροφία από το Ιδρυμα Λεβέντη λαμβάνουν Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος με αφορμή την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ13/02/2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ

Η Αννα Ντουντουνάκη ξεχώρισε με τα τρία μετάλλια που κατέκτησε στο διεθνές κολυμβητικό meeting που διεξήχθη γαλλική πόλη Νίκαια. Η …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ