Γιόρτασαν τη χαρά του παγκοσμίου πρωταθλήματος Κυριακάκης και Κονταξάκης

Πρωτόγνωρες στιγμές, αλλά και σημαντικές διακρίσεις γνώρισαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος SUP που διεξήχθη στην λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας το διάστημα από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου.

Οι Γιάννης Κυριακάκης και Παρασκευάς Κονταξάκης είχαν την ευκαιρία να είναι μέρος μιας μεγάλης διοργάνωσης η οποία συγκέντρωσε αθλητές απ’ όλο τον κόσμο, καταφέρνοντας συν τοις άλλοις να έχουν και μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Ειδικότερα ο Κυριακάκης κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση ανάμεσα σε 39 αθλητές στο αγώνισμα “Long Distance” (10 χλμ.) στην κατηγορία εφήβων, όντας απ’ αυτούς που ξεχώρισαν στη διοργάνωση. Επίσης, πήρε μέρος και στο αγώνισμα “Techniqual” (1000μ.), όπου κατάφερε να βρεθεί στα προημιτελικά, καταλαμβάνοντας εν τέλει την 22η θέση ανάμεσα σε 36 αθλητές.

Οσον αφορά τον Παρασκευά Κονταξάκη συμμετείχε στο αγώνισμα “Techniqual”, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Συνολικά, τερμάτισε στην 26η θέση ανάμεσα σε 36 αθλητές.

Την χαρά της συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας έζησε όμως και ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης, ο οποίος τονίζει τα εξής: «Οι αθλητές έζησαν πρωτόγνωρες στιγμές σε επίπεδο διοργάνωσης, αλλά και αγώνων. Η γνώση και η εμπειρία που αποκτήθηκε, αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Το SUP είναι ένα άθλημα ραγδαία εξελισσόμενο το οποίο “φλερτάρει” στο μέλλον με την είσοδο στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Η συμβολή του Γιώργου Κλεινάκη ήταν καθοριστική, τον οποίο κι ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα στο τμήμα SUP του Ναυτικού Ομίλου», καταλήγει ο Μαν. Αγγελάκης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP έχουν ξεκινήσει για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Προπονήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:15-17:15 και κάθε Σάββατο 09:00-11:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι πάντα ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES καθώς και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και τα Νερά SAMARIA. Ευχαριστούμε θερμά το πρακτορείο KYRIAKAKIS TRAVEL για την αμέριστη στήριξη του τόσο στο Ναυτικό Ομιλο όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ02/06/2023

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗ (ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ / SUP)

Η συμμετοχή σε δύο σπουδαίες διοργανώσεις στο εξωτερικό, η μία από τις οποίες είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αποτελούν μέχρι σήμερα …

Περισσοτερα
SUP
ΠΕΜ18/05/2023

ΝΕΑ 24 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, είχαν την ευκαιρία να πιστοποιήσουν οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ