Γιάννα Γκεοργκίεβα – Αντωνία Μαζοκοπάκη: “Τιμή μας να αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας!”

Τις εμπειρίες που αποκόμισαν στο Μεσογειακό Κύπελλο, αγωνιζόμενες με την Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης και με την οποία σημείωσαν πολύ μεγάλες επιτυχίες, εκφράζουν η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία Μαζοκοπάκη.

 

Οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που τα τελευταία 4 χρόνια συνθέτουν ένα εξαιρετικό Ντουέτο, δηλώνουν υπερήφανες που βοήθησαν την χώρα μας να έχει μεγάλες επιτυχίες σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση ενώ αποκαλύπτουν τους στόχους τους ενόψει της συνέχειας.

Και οι δύο σας λάβατε μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο, σημειώνοντας σπουδαίες επιτυχίες. Γιάννα, ειδικά εσύ, είχες μεγάλες διακρίσεις στα αγωνίσματα του Ντουέτο αλλά και του Σόλο. Πώς αισθάνεσαι για ό,τι κατάφερες;
Γιάννα Γκεοργκίεβα: Ήταν πολύ ωραία. Ως ομάδα, ήμασταν πολύ ενωμένη. Πήγαμε πολύ καλά, αλλά το περιμέναμε… Καταφέραμε να πάρουμε πολλά μετάλλια και αυτό χαροποίησε τις προπονήτριές μας.
Αντωνία, συνέβαλλες σημαντικά στα αγωνίσματα του Combo και του Ομαδικού για να έχει η Εθνική μας αυτές τις επιτυχίες. Τα συναισθήματά σου;
Αντωνία Μαζοκοπάκη: Ήταν μία πάρα πολύ ωραία διοργάνωση. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας αυτά που μας είχαν ανατεθεί. Το κλίμα της ομάδας ήταν πολύ καλό, ήμασταν πολύ δεμένες μεταξύ μας και προσπαθήσαμε όλες μαζί μέχρι το τέλος.
Συμμετέχεις μαζί με τη Γιάννα σε ένα πολύ επιτυχημένο Ντουέτο για τον Ν.Ο. Χανίων. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;
Αντωνία Μαζοκοπάκη: Ευχαριστούμε πάρα πολύ την προπονήτριά μας, την κυρία Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα που μας έχει στηρίξει σε όλη την προσπάθειά μας. Με τη Γιάννα, από πολύ μικρές που είμαστε μαζί, προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο.
Γιάννα Γκεοργκίεβα: Από πάντα ήμασταν μαζί. Χορεύουμε τέσσερα χρόνια μαζί. Περιμέναμε και φέτος να πάμε τόσο καλά. Ευχαριστούμε την κυρία Μπιλιάνα για όσα κάνει για μας.
Είσαστε δύο από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης του Ν.Ο.Χ. Πώς αντιμετωπίζετε αυτό το γεγονός;
Γιάννα Γκεοργκίεβα: Εντάξει, δεν είναι κάτι… Το άθλημα είναι περισσότερο ομαδικό, οπότε δεν μας ενδιαφέρει τι είμαστε εμείς. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι η ομάδα.
Αντωνία Μαζοκοπάκη: Θα συμφωνήσω ότι το άθλημα είναι ομαδικό, άρα όλες μαζί πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Κι εφόσον υπάρχουν δύο αγωνίσματα τα οποία είναι ομαδικά, το Ομαδικό και το Combo, η μεγαλύτερη βάση πρέπει να πέφτει εκεί.
Πώς είναι το συναίσθημα να αγωνίζεστε για την Εθνική ομάδα της χώρας σας;
Αντωνία Μαζοκοπάκη: Είναι μια πολύ μεγάλη τιμή για εμάς που εκπροσωπούμε τη χώρα μας σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Πρέπει να συνεργαστούμε με κορίτσια από διαφορετικά σωματεία. Ίσως κάποιες φορές είναι δύσκολο αλλά φέτος τα καταφέραμε πολύ καλά.
Γιάννα Γκεοργκίεβα: Είναι μία πολύ μεγάλη ευθύνη για μας. Μας αρέσει… Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά πάντοτε βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό μας ικανοποιεί.
Την εμπειρία του εξωτερικού πώς την περιγράφετε;
Γιάννα Γκεοργκίεβα: Είναι πολύ ωραία… Πάντοτε ταξιδεύουμε οργανωμένα. Ανταγωνιζόμαστε αθλήτριες που είναι καλύτερες ή στο ίδιο επίπεδο με μας. Ανταγωνιζόμαστε όμως διαφορετικά κι έτσι καταλαβαίνουμε πού βρίσκεται η Εθνική μας.
Αντωνία, πόσο σας δυσκόλεψαν φέτος τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν με τις πισίνες στο κολυμβητήριο Χανίων;
Αντωνία Μαζοκοπάκη: Σίγουρα ήταν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι λειτουργούσε μία μόνο πισίνα και κάποιες φορές ήταν και κρύα. Παρόλα αυτά, εμείς προσπαθούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γινόταν με αυτές τις συνθήκες που επικρατούσαν. Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα απ’ ό,τι ήταν φέτος.
Επόμενοι στόχοι σας;
Γιάννα Γκεοργκίεβα: Για μένα, το παγκόσμιο στο Βόλο. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις. Είναι και στο Βόλο… Θα προσπαθήσουμε όλη η ομάδα και μακάρι να καταφέρουμε πάλι να έχουμε ανάλογες επιτυχίες.
Αντωνία Μαζοκοπάκη: Θα αγωνιστώ πάλι με το Ομαδικό που πήρε μέρος στο Μεσογειακό. Ο στόχος είναι να έχουμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Και από εκεί πέρα, ακολουθεί για μένα η τελευταία μου χρονιά στην Γ κατηγορία.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΤΕΤ02/01/2013

“ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕ!”

Αίσθηση στο χώρο της τεχνικής κολύμβησης προκάλεσε ο ερχομός του τρεις φορές παγκόσμιου ρέκορντμαν Ουίλλιαμ Μπάλντουιν στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων. …

Περισσοτερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΠΑΡ21/12/2012

“ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ…”

Με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES ο Αντώνης Βλοντάκης κατάφερε να καταγράψει μία σπουδαία ατομική επίδοση καθώς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ