Για το θετικό αποτέλεσμα στο Βόλο ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Με στόχο την απόσπαση του πρώτου θετικού αποτελέσματος για το φετινό πρωτάθλημα της Α1, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES αγωνίζεται το Σάββατο (23/10, 14:00) απέναντι στον ΟΥΚ Βόλου.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά αποστολή για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, η οποία αυτή τη φορά ευελπιστεί ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που δεν κατάφερε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια όπου ειδικότερα σε αυτό κόντρα στον Υδραϊκό το έχασε στις λεπτομέρειες.

Απουσίες για τον Ναυτικό Ομιλο λογίζονται ο τιμωρημένος Αγιωργούσης, ο Κουμής και ο Μπατάκης ο οποίος… έγινε πλέον μπαμπάς, φέρνοντας στον κόσμο η αγαπημένη του σύζυγος ένα πανέμορφο αγοράκι! Ευχές απ’ όλους μας στον Ναυτικό Ομιλο να του ζήσει το νέο μέλος και να δουν το μικρό τους γιο όπως θέλει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σπάχιτς, Πολύζος, Χαριτάκης, Τοθ, Αποστολάκης, Μπέτο, Μαζοκοπάκης, Βουλγαράκης, Κανδανολέων, Νικολαΐδης και Κουτρουλάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ09/12/2021

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της β’ φάσης για τα πρωταθλήματα πόλο εφήβων και νεανίδων, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι από …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ05/12/2021

ΑΝΕΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Την πρόκριση στην επόμενη, δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος επιβεβαίωσαν οι ομάδες πόλο εφήβων και νεανίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ