Για το θετικό αποτέλεσμα με Υδραϊκό

Ο Υδραϊκός είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται που βρίσκει μπροστά του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αγωνίζεται στις 3 το μεσημέρι στο Κολυμβητήριο Αλίμου, έχοντας σαν στόχο το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στην Α1.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να έχει καλές εμφανίσεις, που δεν έχουν μπορέσει ωστόσο να συνδυαστούν με την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος. Αυτό το στόχο θα επιδιώξει να κάνει πραγματικότητα, παίζοντας απέναντι σε ένα δύσκολο, πάντως, αντίπαλο.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πολογεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μαραγκουδάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης και Χάλαρης.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Κωνσταντινίδης και Παϊρακταρίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ14/12/2018

ΝΕΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ενα νέο δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα καλείται να αγωνιστεί συγκεκριμένα …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ08/12/2018

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την έδρα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, επικρατώντας με 9-3 για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ