Για το θετικό αποτέλεσμα με Υδραϊκό

Ο Υδραϊκός είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται που βρίσκει μπροστά του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αγωνίζεται στις 3 το μεσημέρι στο Κολυμβητήριο Αλίμου, έχοντας σαν στόχο το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στην Α1.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να έχει καλές εμφανίσεις, που δεν έχουν μπορέσει ωστόσο να συνδυαστούν με την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος. Αυτό το στόχο θα επιδιώξει να κάνει πραγματικότητα, παίζοντας απέναντι σε ένα δύσκολο, πάντως, αντίπαλο.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πολογεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μαραγκουδάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης και Χάλαρης.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Κωνσταντινίδης και Παϊρακταρίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/06/2018

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου η εφηβική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ13/06/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία για τις ομάδες υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων Ναυτικού Ομίλου Χανίων και Ολυμπιακού. Οι πολίστες των …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ