Για το Πανελλήνιο στο Χαϊδάρι οι Κορασίδες Β

Ενα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Η αναφορά γίνεται γι’ αυτό των Κορασίδων Β στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να λαμβάνει μέρος με μια αρκετά μεγάλη συμμετοχή.

Τα νεαρά κορίτσια θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν τις καλύτερες δυνατές χορογραφίες, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να παρουσιάσουν δύο ομαδικά, δύο κόμπο, τρία ντουέτα, τρία σόλο, ενώ τα ακόμα μικρότερα θα αγωνιστούν σε τριάδες και τετράδες.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ, με το πανελλήνιο πρωτάθλημα να διεξάγεται στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, είναι η εξής:

Ανδριανού, Βλαζάκη, Βλαχαντώνη, Γιάνναρη, Δαλετζάκη, Δημητρακοπούλου, Εικοσιπεντάκη, Κανατάκη, Κιναλοπούλου, Κλαουράκη, Μακρινάκη Ιωάννα, Μακρινάκη Νικολέτα, Μαρτσάκη, Μαυρομμάτη, Μηνά, Μήτση, Μπαδιερίτη, Μπεμπλιδάκη, Μπόκου, Νιωτάκη, Ντουρουντάκη, Ξεκουκουλωτάκη, Ξηραφάκη, Πανάγαρη, Παπουτσάκη, Σταματουλάκη, Τζατζιμάκη και Χατζηδάκη.

Η αυλαία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοίγει την Πέμπτη (5/7) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (8/7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ03/10/2018

ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τεστ που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών θα έχουν αυτή την …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ