Για την πρώτη νίκη ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καλείται να διεκδικήσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, φιλοξενώντας στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κολυμβητήριο Χανίων τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την Α1 εθνική κατηγορία.

Η χανιώτικη ομάδα, αν και έχει βρεθεί κοντά σε κάποια παιχνίδια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να σφραγίσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, κάτι που ελπίζει να καταφέρει στο ματς που ακολουθεί. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που σε επίπεδο Α1 θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν δύο ομάδες από την Κρήτη.

Η προετοιμασία για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή, Ηλία Μαχαίρα, να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πολογεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μαραγκουδάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης, Χάλαρης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

Σε ό,τι αφορά τους διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Μοίραλης και Κουρέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ20/09/2018

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES 2018/19: ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιο ενισχυμένη και με διάθεση να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, εξασφαλίζοντας εν αρχή μια άνετη παραμονή, είναι η φετινή …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ19/09/2018

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Εντός έδρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, αντιμετωπίζοντας στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ