Για την πρώτη νίκη ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καλείται να διεκδικήσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, φιλοξενώντας στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κολυμβητήριο Χανίων τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την Α1 εθνική κατηγορία.

Η χανιώτικη ομάδα, αν και έχει βρεθεί κοντά σε κάποια παιχνίδια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να σφραγίσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, κάτι που ελπίζει να καταφέρει στο ματς που ακολουθεί. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που σε επίπεδο Α1 θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν δύο ομάδες από την Κρήτη.

Η προετοιμασία για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή, Ηλία Μαχαίρα, να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πολογεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μαραγκουδάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης, Χάλαρης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

Σε ό,τι αφορά τους διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Μοίραλης και Κουρέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ14/12/2018

ΝΕΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ενα νέο δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα καλείται να αγωνιστεί συγκεκριμένα …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ08/12/2018

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την έδρα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, επικρατώντας με 9-3 για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ