Για την πρώτη νίκη ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καλείται να διεκδικήσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, φιλοξενώντας στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κολυμβητήριο Χανίων τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την Α1 εθνική κατηγορία.

Η χανιώτικη ομάδα, αν και έχει βρεθεί κοντά σε κάποια παιχνίδια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να σφραγίσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, κάτι που ελπίζει να καταφέρει στο ματς που ακολουθεί. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που σε επίπεδο Α1 θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν δύο ομάδες από την Κρήτη.

Η προετοιμασία για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή, Ηλία Μαχαίρα, να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πολογεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μαραγκουδάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης, Χάλαρης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

Σε ό,τι αφορά τους διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Μοίραλης και Κουρέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/06/2018

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου η εφηβική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ13/06/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία για τις ομάδες υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων Ναυτικού Ομίλου Χανίων και Ολυμπιακού. Οι πολίστες των …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ