Για την πρώτη νίκη ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καλείται να διεκδικήσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, φιλοξενώντας στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κολυμβητήριο Χανίων τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την Α1 εθνική κατηγορία.

Η χανιώτικη ομάδα, αν και έχει βρεθεί κοντά σε κάποια παιχνίδια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να σφραγίσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, κάτι που ελπίζει να καταφέρει στο ματς που ακολουθεί. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που σε επίπεδο Α1 θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν δύο ομάδες από την Κρήτη.

Η προετοιμασία για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή, Ηλία Μαχαίρα, να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πολογεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μαραγκουδάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης, Χάλαρης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

Σε ό,τι αφορά τους διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Μοίραλης και Κουρέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ12/02/2018

ΜΕ «4×4» ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Χάρη σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξασφάλισε την πρόκριση για τη …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ12/02/2018

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και με πολύ κόσμο να δίνει το παρών, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Αθλούμενων και Φίλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ