Για την πρόκριση με Χίο ο ΝΟΧ ANEK LINES

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES υποδέχεται την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων τη Χίο για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχει στρέψει μεν το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι να έχει μια καλή εμφάνιση απέναντι στη Χίο, μια ομάδα που είναι η μοναδική μέχρι στιγμής την οποία έχει κερδίσει στη σεζόν.

Σε αγωνιστικό επίπεδο και λόγω των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν με ιώσεις, θα δοθεί η δυνατότητα σε νεαρότερους παίκτες να αγωνιστούν. Πρόκειται για τους Τριποδάκη, Μανιουδάκη, Βολτυράκη και Κουτρουλάκη. Ειδικότερα λόγω ίωσης δεν είναι σε θέση να υπολογίζονται οι Φωκάς, Πετρόχειλος και Σαρτζετάκης.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Κουτρουλάκης Αποστολάκης, Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Κατσουλάκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Μαζοκοπάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης, Βολτυράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ16/11/2019

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δύο άσχημα τελευταία οκτάλεπτα, καθώς μέχρι εκείνο το διάστημα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES έδειχνε ότι θα μπορούσε να …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ15/11/2019

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Με τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό ξεκινά μια απαιτητική εβδομάδα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πρωτάθλημα της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ