Για την πρόκριση με Χίο ο ΝΟΧ ANEK LINES

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES υποδέχεται την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων τη Χίο για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχει στρέψει μεν το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι να έχει μια καλή εμφάνιση απέναντι στη Χίο, μια ομάδα που είναι η μοναδική μέχρι στιγμής την οποία έχει κερδίσει στη σεζόν.

Σε αγωνιστικό επίπεδο και λόγω των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν με ιώσεις, θα δοθεί η δυνατότητα σε νεαρότερους παίκτες να αγωνιστούν. Πρόκειται για τους Τριποδάκη, Μανιουδάκη, Βολτυράκη και Κουτρουλάκη. Ειδικότερα λόγω ίωσης δεν είναι σε θέση να υπολογίζονται οι Φωκάς, Πετρόχειλος και Σαρτζετάκης.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Κουτρουλάκης Αποστολάκης, Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Κατσουλάκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Μαζοκοπάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης, Βολτυράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ10/04/2020

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

Με τις ανάγκες των καιρών προσαρμόζονται οι αθλητές της ομάδας πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προσπαθώντας το τελευταίο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Eχοντας ένα άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο, o Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού από τη Βουλιαγμένη με …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ