Για νέες διακρίσεις ετοιμάζεται η ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζεται η ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 5 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 8 του μήνα.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με έναν μεγάλο αριθμό αθλητών, οι οποίοι σαν στόχο θέτουν την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας, επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμα φορά την πολύ μεγάλη παράδοση που χαρακτηρίζει το Τμήμα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τον κ. Καλαμαρίδη: «Για μια ακόμη φορά λαμβάνουμε μέρος σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένη, με το μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια να είναι ότι φέτος είχαμε στη διάθεσή μας όλη τη χρονιά την 50άρα πισίνα. Η συμμετοχή μας σε αυτό το πρωτάθλημα είναι μαζική και αποτελείται ως επί το πλείστον από νεαρά παιδιά, κάτι που μας κάνει να προσδοκούμε ότι το Tμήμα θα έχει μια ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια. Σαν στόχο θέτουμε να είμαστε μέσα στην τριάδα, κάτι για το οποίο θα προσπαθήσουμε πολύ».

Αναλυτικά η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε αγόρια και κορίτσια είναι η εξής:

Αγόρια
Ανδριανός, Βουγιουκαλάκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καπής, Κελαϊδής, Κληματσάκης, Κούτρης, Κυριακάκης, Λεδάκης, Λιόλιος, Μποφίλης, Παπαγιαννάκης, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων/νος, Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Τρουλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων.

Κορίτσια
Ανδρεάδη, Ανδριανού, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Καλαμαρίδη, Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Κρητικάκη, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη, Μπαλολάκη Κων/να, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Μπασιά Αμαλία, Μπασιά Στεφανία, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Φραγκιαδάκη Δέσποινα, Φραγκιαδάκη Ειρήνη, Χατζηπλή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ23/01/2019

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μετά την πραγματοποίηση της ημερίδας ο σύλλογος γονέων τεχνικής κολύμβησης Ν.Ο. Χανίων πραγματοποίησε …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ21/01/2019

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Με ρεκόρ συμμετοχών, καθώς έλαβαν μέρος 32 αθλητές και 38 αθλήτριες διεξήχθη το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων η …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ