Για διακρίσεις στο Παγκόσμιο η Καλογεροπούλου!

Πανέτοιμη για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που θα διεξαχθεί στο Γκρατς της Αυστρίας (16-22 Ιουλίου) είναι η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα επιδιώξει να χαρίσει σπουδαίες επιτυχίες στην Εθνική ομάδα της χώρας μας, κολυμπώντας στα 800 και 1500 μέτρα επιφάνειας αλλά και στις σκυταλοδρομίες 4×100, 4×200 επιφάνειας και 4×3000 ανοικτής θάλασσας.

Όπως δηλώνει η Καλογεροπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και ότι κατάφερα να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο! Έχω προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και θα τα δώσω όλα στις κούρσες για να χαρίσω μεγάλες διακρίσεις στην χώρα μου. Στόχος μου είναι να είμαι μέσα στα μετάλλια αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ένας από τους οποίους σίγουρα είναι και η κατάσταση που θα βρεθούν και οι άλλες αθλήτριες».

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου λαμβάνει μέρος σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, «κουβαλώντας» το πανελλήνιο ρεκόρ που κατάφερε μέσα στη χρονιά που διανύουμε, στα 800μ. επιφάνειας, σημειώνοντας χρόνο 07:18.34, που είναι ο καλύτερος για την κατηγορία των Νεανίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ05/09/2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΙΑΝΟ

Κάτι που διαφαινόταν βέβαιο τις τελευταίες ημέρες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία γνωστοποιεί την ακύρωση των διεθνών πρωταθλημάτων, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ29/08/2020

ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…) ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΧ – 74 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ενας εντυπωσιακός απολογισμός, 74 συνολικά μεταλλίων, δύο παγκόσμιων ρεκόρ, δύο πανευρωπαϊκών και δεκάδες στην κυριολεξία συμμετοχές αθλητών του σε ευρωπαϊκά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ