“Φλερτάρει” με αποστολή στη Σλοβακία ο Κονταξάκης

Με επιτυχία αποδεικνύεται πως συμμετείχε στα τεστ αξιολόγησης που διεξήχθησαν την περασμένη Παρασκευή 7 Αυγούστου στο Σχοινιά για λογαριασμό της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ ο Παρασκευάς Κονταξάκης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων γίνεται γνωστό από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ ότι έχει επιλεγεί προκειμένου να λάβει μέρος στο κοινόβιο προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στις αρχές του Σεπτέμβρη, οπότε και θα υπάρξει η τελική επιλογή για την αποστολή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στη διεθνή ρεγγάτα “Olympics Hopes” που θα διεξαχθεί μέσα στον επόμενο μήνα στη Σλοβακία.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του Κονταξάκη στα τεστ αξιολόγησης πήραν μέρος τρεις ακόμη αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι Γεώργιος Φραγκόπουλος, Μάξιμος Δερμιτζάκης και Κλειώ Καράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ12/09/2020

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πραγματοποιηθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα ωκεάνιου καγιάκ και SUP μεγάλων …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ10/09/2020

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Ο ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ συμπεριλήφθηκε ο Παρασκευάς Κονταξάκης. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα ταξιδέψει στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ