“Φλερτάρει” με αποστολή στη Σλοβακία ο Κονταξάκης

Με επιτυχία αποδεικνύεται πως συμμετείχε στα τεστ αξιολόγησης που διεξήχθησαν την περασμένη Παρασκευή 7 Αυγούστου στο Σχοινιά για λογαριασμό της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ ο Παρασκευάς Κονταξάκης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων γίνεται γνωστό από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ ότι έχει επιλεγεί προκειμένου να λάβει μέρος στο κοινόβιο προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στις αρχές του Σεπτέμβρη, οπότε και θα υπάρξει η τελική επιλογή για την αποστολή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στη διεθνή ρεγγάτα “Olympics Hopes” που θα διεξαχθεί μέσα στον επόμενο μήνα στη Σλοβακία.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του Κονταξάκη στα τεστ αξιολόγησης πήραν μέρος τρεις ακόμη αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι Γεώργιος Φραγκόπουλος, Μάξιμος Δερμιτζάκης και Κλειώ Καράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ27/01/2021

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ 2020 ΣΤΑ “ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ” ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Αφιέρωμα στην ομάδα κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε η εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ01/10/2020

ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΟΧ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Ο Γιάννης Κυριακάκης κέρδισε τις εντυπώσεις στο 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Μεγάλων Αποστάσεων και στο 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Τεχνικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ