Φινάλε με 5η θέση στο παγκόσμιο του Καναδά για Κρομμυδάκη και Νίκου

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την παρουσία του με την κατάληψη της 5ης θέσης στο ελεύθερο ομαδικό, ένα χορευτικό στο οποίο πήραν μέρος και πάλι οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου και Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, οι οποίες εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 85,2000β. και κατετάγησαν 5ες στον κόσμο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 89,3000 β., που ξεπέρασε στον τελικό για χιλιοστά του βαθμού την Ιαπωνία που πήρε το ασημένιο με 89,2333 β. και το χάλκινο η Ιταλία με 86,9333 β. Τέταρτη η Γαλλία με 86,1000 β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ10/11/2022

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Κλήσεις ανακοινώθηκαν από τις Εθνικές ομάδες καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών και νεανίδων. Σε αυτές περιλαμβάνεται η Γαρυφαλιάνα Νίκου. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ06/10/2022

ΣΕ ΤΕΣΤ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗ, ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Σε τεστ επιλογής που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ και το Βόλο κλήθηκαν τρία κορίτσια από την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ