Φεύγουν για παγκόσμια διοργάνωση του SUP στην Ουγγαρία Κυριακάκης και Κονταξάκης

Μια μεγάλη πρόκληση αναμένεται να έχουν αρχής γενομένης από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή 9-12 Σεπτεμβρίου οι Γιάννης Κυριακάκης και Παρασκευάς Κονταξάκης.

Συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ο οποίος εκτελεί και χρέη ομοσπονδιακού, Μανώλη Αγγελάκη, οι δύο πρωταθλητές στο άθλημα του SUP θα λάβουν μέρος στο ΙCF SUP World Championship, που θα πραγματοποιηθεί στην λίμνη Μπάλατον, η οποία βρίσκεται στην Ουγγαρία.

Ειδικότερα, ο Κυριακάκης θ’ αγωνιστεί την Παρασκευή στο long distance (απόστασης 10χλμ.) και το Σάββατο μαζί με τον Κονταξάκη στο technical (1000μ.) στην κατηγορία εφήβων.

Στην προετοιμασία των αθλητών -η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χωρίς σημαντικά προβλήματα- σημαντική συμβολή είχε ο αθλητής, Γιώργος Κλεινάκης ο οποίος από την πλευρά του θ’ αγωνιστεί στην ίδια διοργάνωση στην κατηγορία Open.

* Δίπλα στο τμήμα κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων είναι πάντα ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES, καθώς και η Τράπεζα Χανίων και τα Νερά SAMARIA. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ταξιδιωτικό γραφείο ΚYRIAKAKIS TRAVEL για την αμέριστη στήριξη του τόσο στον Ομιλο μας όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία κανόε καγιάκ. Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Ι.ΚΤΕΟ Χανίων Α.Ε. για την ευγενική του χορηγία προς το τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΠΕΜ09/06/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ SUP ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμήματος ενηλίκων SUP. Τα μαθήματα ορίζονται να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και …

Περισσοτερα
SUP
ΤΕΤ18/05/2022

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα πανελλήνια πρωταθλήματα SUP (Sprint – Technical – Long distance) …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ