Φεύγουν σε καμπ στη Βουλγαρία Παπαστάμος και Κάχρης

Για τη Βουλγαρία πρόκειται ν’ αναχωρήσουν οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, μαζί με τον προπονητή τους στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων, Κώστα Τζιλιβάκη.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων περιλαμβάνονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κολύμβησης για το καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μπέλμεκεν το διάστημα από 24 Οκτωβρίου μέχρι 13 Νοεμβρίου.

Συνολικά την αποστολή απαρτίζουν 13 αθλητές και αθλήτριες που είναι οι εξής:

Μέτσιου Φωτεινή (ΑΕ Χαϊδαρίου), Εγγλεζάκης Κωνσταντίνος (ΑΝΟ Γλυφάδας), Μακρυγιάννης Ευάγγελος, Σαμιλίδης Παναγιώτης (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Γεωργαράκης Ιωάννης, Κυνηγάκης Αθανάσιος (Παλαιό Φάληρο), Ανδρεόπουλος Θεόδωρος, Θώμογλου Σάββας (Αρης), Γιουρτζίδης Δανιήλ (Εθνικός), Μάρκος Δημήτριος (ΝΟ Καλαμακίου), Κάχρης Αλέξανδρος, Παπαστάμος Απόστολος (Ν.Ο. Χανίων), Ντουντουνάκη Αννα (ΠΑΟΚ).

Οι προπονητές που θα συνοδεύσουν την αποστολή, εκτός του κ. Τζιλιβάκη, είναι οι Ευάγγελος Κοζομπόλης και Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ24/11/2020

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Από την Αθήνα πλέον συνεχίζεται η προετοιμασία για τους Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη. Οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ12/11/2020

Η ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την επιστροφή της πρωταθλήτριας κολύμβησης, Αννας Ντουντουνάκη, στο σύλλογο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ