Φεύγουν για την παραμονή τα κορίτσια της Α2

Το πρώτο βήμα για την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ομάδα του Τάσου Παραδά ξεκινά το Σάββατο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο καθόδου με στόχο να μπορέσει να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β’ εθνική.

Ειδικότερα και όπως προκύπτει μετά τους αγώνες που διεξήχθησαν για την α’ φάση, αντίπαλοι για τα κορίτσια θα είναι κατά σειρά οι Μίλων, Ιωνικός και Χίος. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, ενώ ο επόμενος γύρος θα διεξαχθεί από 19 έως 21 Ιουλίου.

Αναλυτικά η αποστολή που θα βρεθεί στην Αθήνα είναι η εξής: Γιακουμάκη, Ζανιδάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα, Κατσουλάκη Κουκουράκη, Μαστρομανώλη, Μουζακίτη, Μπιτσάκη, Παπασηφάκη, Παυλοπούλου, Σαραβελάκη, Φουράκη, Χατζάκη.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• 1η αγωνιστική Σάββατο (15/6)
18:00 Μίλων-Ν.Ο. Χανίων
19:00 Ιωνικός-Χίος
• 2η αγωνιστική Κυριακή (16/6)
11:00 Μίλων-Χίος
12:00 Ιωνικός-Ν.Ο. Χανίων
• 3η αγωνιστική Κυριακή (16/6)
18:00 Ν.Ο. Χανίων-Χίος
19:00 Ιωνικός-Μίλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ17/06/2019

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 5ΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ