Φεύγουν για την παραμονή τα κορίτσια της Α2

Το πρώτο βήμα για την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ομάδα του Τάσου Παραδά ξεκινά το Σάββατο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο καθόδου με στόχο να μπορέσει να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β’ εθνική.

Ειδικότερα και όπως προκύπτει μετά τους αγώνες που διεξήχθησαν για την α’ φάση, αντίπαλοι για τα κορίτσια θα είναι κατά σειρά οι Μίλων, Ιωνικός και Χίος. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, ενώ ο επόμενος γύρος θα διεξαχθεί από 19 έως 21 Ιουλίου.

Αναλυτικά η αποστολή που θα βρεθεί στην Αθήνα είναι η εξής: Γιακουμάκη, Ζανιδάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα, Κατσουλάκη Κουκουράκη, Μαστρομανώλη, Μουζακίτη, Μπιτσάκη, Παπασηφάκη, Παυλοπούλου, Σαραβελάκη, Φουράκη, Χατζάκη.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• 1η αγωνιστική Σάββατο (15/6)
18:00 Μίλων-Ν.Ο. Χανίων
19:00 Ιωνικός-Χίος
• 2η αγωνιστική Κυριακή (16/6)
11:00 Μίλων-Χίος
12:00 Ιωνικός-Ν.Ο. Χανίων
• 3η αγωνιστική Κυριακή (16/6)
18:00 Ν.Ο. Χανίων-Χίος
19:00 Ιωνικός-Μίλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/09/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΗΝ Α1

Στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα υδατοσφαίρισης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών, καθώς και τα μαθήματα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ