Ευχαριστίες Ν.Ο. Χανίων

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία MamidoilJetoil και προσωπικά τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μαμιδάκη Νίκο για την ποσότητα πετρελαίου που παρείχε στο Κολυμβητήριο Χανίων.

 

Η άμεση ανταπόκριση του κ. Μαμιδάκη στην αγωνία που ο Ναυτικός Όμιλος εκφράζει προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να κρατηθούν οι δύο μικρές πισίνες του Κολυμβητηρίου ανοικτές, είναι ελπιδοφόρα και συγκινητική για να συνεχίσουν τα παιδιά της πόλης μας να αθλούνται. Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα βρει και άλλους μιμητές.

Επίσης, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί το τοπικό τμήμα Χανίων της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης ΑΧΕΠΑ (AHEPA) για τη θετική ανταπόκριση που υπήρξε στο κάλεσμα του Ομίλου μας και αφορά επίσης το Κολυμβητήριο.

Η ενέργεια του τοπικού τμήματος της ΑΧΕΠΑ τιμά τη Διοίκηση, τα μέλη και το έργο που επιτελείται τόσο διεθνώς όσο και στην πόλη μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/07/2020

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Γ.Σ.

Την έγκριση του οικονομικού απολογισμού για το 2019 και του προϋπολογισμού για το έτος που «τρέχει», έλαβε το Δ.Σ. του …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ27/07/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο. Χανίων με απόφαση του, συγκαλεί τα Μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, σε Τακτική Γενική Συνέλευση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ