Ευτυχία Αλεξανδράκη (κανόε καγιάκ και SUP)

Στα 16 της μόλις χρόνια η Ευτυχία Αλεξανδράκη έχει καταφέρει να έχει λάβει μέρος ήδη σε δύο παγκόσμια και ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα δύο αθλήματα που έχει επιλέξει να δραστηριοποιείται, κανόε καγιάκ και SUP.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το ταλέντο και τις ικανότητές της, “ανακαλύπτοντας” μάλιστα το άθλημα του κανόε καγιάκ μέσω μιας διαφημιστικής αφίσας που έπεσε στην αντίληψή της όταν ήταν 8 χρονών.

Οπως αποδεικνύεται, η επιλογή της τη δικαιώνει και ιδού τα αποτελέσματα:

• Τον Ιούνιο του 2022 πήρε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 κανόε καγιάκ που διεξήχθη στο Βελιγράδι, καταλαμβάνοντας στο αγώνισμα του Κ2 την 32η θέση.

• Τον Αύγουστο του ίδιου έτους ακολούθησε η συμμετοχή της αυτή τη φορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18 κανόε καγιάκ (Στζέγκεντ / Ουγγαρία) όπου στο ίδιο αγώνισμα (Κ2) βρέθηκε στην 29η θέση.

• Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2022 ήρθε η σειρά να πάρει μέρος ξανά σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18, αυτή τη φορά για το SUP (Γκντύνια / Πολωνία) όπου στο ομαδικό αγώνισμα βοήθησε τη χώρα μας να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο!

Και στις εγχώριες όμως διοργανώσεις (πανελλήνιες και διασυλλογικές), η Αλεξανδράκη… σαρώνει και στα δύο αθλήματα.

Αυτό μαρτυρούν…

• Τα 47 μετάλλια που έχει μέχρι στιγμής κατακτήσει στο κανόε καγιάκ, εκ των οποίων μάλιστα τα 27 είναι χρυσά. Εχει ακόμα 11 ασημένια και 9 χάλκινα.

• Στο SUP οι επιδόσεις της ανέρχονται -πάντα μέχρι στιγμής- σε 10 μετάλλια (3 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα).

Η Αλεξανδράκη είναι αλήθεια ότι βιώνει συνεχώς μεγάλες εμπειρίες στον Ναυτικό Ομιλο, νιώθοντας δικαιωμένη για την επιλογή της. Μάλιστα και στα δύο αθλήματα που έχει επιλέξει, είναι αφοσιωμένη σε αυτά, κάνοντας SUP από το 2019.

Παράλληλα, η Αλεξανδράκη είναι μια αρκετά καλή μαθήτρια, ρίχνοντας ματιές… στο μέλλον. Ο τομέας που θα την ενδιέφερε ν’ απασχοληθεί, είναι αυτός της διατροφολογίας, θέλοντας να συμβάλλει από τη μεριά της στην προετοιμασία αθλητών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ02/06/2023

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗ (ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ / SUP)

Η συμμετοχή σε δύο σπουδαίες διοργανώσεις στο εξωτερικό, η μία από τις οποίες είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αποτελούν μέχρι σήμερα …

Περισσοτερα
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΔΕΥ29/05/2023

ΜΑΡΙΑ ΜΗΝΑ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης χαρακτηρίζουν μέχρι τώρα την Μαρία Μηνά. Η 16χρονη πρωταθλήτρια είναι ανάμεσα στα κορίτσια …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ