Ευχαριστήριο για τα εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τα εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα φιλοξενίας της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης, τις μέρες που το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα παρέμεινε κλειστό σύμφωνα με την απόφαση του ΕΑΚ Χανίων (λόγω κακοκαιρίας).

Οι μεγάλες διοργανώσεις του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος κολύμβησης και των πανελλήνιων πρωταθλημάτων στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων κολύμβησης πλησιάζουν και οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που στοχεύουν σε μια πετυχημένη παρουσία, δεν έχουν την πολυτέλεια της απώλειας προπονήσεων από την προετοιμασία τους.

Η κλειστή 25μ. πισίνα των εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου, συμβάλει με τη φιλοξενία που τους προσφέρει, τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ20/06/2022

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια προς το αγαπητό μέλος της διοίκησης, τον έφορο του τμήματος …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ16/06/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί πως στο πλαίσιο της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου πραγματοποιεί στο κολυμβητήριο Χανίων πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ