Ευχαριστημένη για τα μετάλλια και τις επιδόσεις της η Ντουντουνάκη

Η Αννα Ντουντουνάκη ξεχώρισε με τα τρία μετάλλια που κατέκτησε στο διεθνές κολυμβητικό meeting που διεξήχθη γαλλική πόλη Νίκαια.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή την περίοδο, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που ακολουθούν το καλοκαίρι.

Η Ντουντουνάκη έχει παραχωρήσει δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας όπου και στο σχετικό δημοσίευμα σημειώνεται ότι προπονείται μαζί με τους Απόστολο Παπαστάμο και Αλεξάνδρο Κάχρη οι οποίοι και χαρακτηρίζονται ως «το αύριο της κολύμβησης στην Ελλάδα».

Ακολουθεί το δημοσίευμα της ΚΟΕ.

Με τρία μετάλλια επέστρεψε πρόσφατα από την Νίκαια της Γαλλίας η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη. Ήταν ένα από τα 11 μέλη της ελληνικής αποστολής που μετείχε σε αγώνες του εξωτερικού για πρώτη φορά τους τελευταίους 12 μήνες.

Η Άννα προπονείται στα Χανιά τους τελευταίους μήνες και έχει σαν συνοδοιπόρους δυο παιδιά που εκφράζουν το «αύριο» της κλασικής κολύμβησης στην Ελλάδα, τον Απόστολο Παπαστάμο και τον Αλέξανδρο Κάχρη.

Η Άννα, σε δηλώσεις της στην σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας, υποστηρίζει ότι είναι αρκετά ικανοποιημένη από την παρουσία της στους αγώνες της Γαλλίας και δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί τις μεγάλες προκλήσεις του 2021, εάν και εφόσον πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τους χρόνους μου στους αγώνες, δεδομένης και της περιόδου. Είχα κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και η προετοιμασία μου πιστεύω είχε πάει αρκετά καλά, οπότε ήθελα να δω πώς θα έβγαινε όλο αυτό στους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν αγώνες, όχι μόνο για να φανεί η προσπάθειά μου, αλλά και για να αλλάξω παραστάσεις και να ξαναμπώ σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσο καιρό.

Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν όλες οι προγραμματισμένες για φέτος μεγάλες διοργανώσεις. Εγώ αυτό θα έχω στο μυαλό μου για να μπορώ να συνεχίσω να κάνω μια καλή προετοιμασία στους επόμενους μήνες».

Η πρωταθλήτρια της πεταλούδας εκτιμά ότι θετικό ήταν το πρόσημο από την συμμετοχή στο μίτινγκ της Νίκαιας για την πλειοψηφία των μελών της αποστολής.

«Θεωρώ ότι η γενικότερη παρουσία μας ως Εθνική ομάδα στους αγώνες ήταν αρκετά καλή, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το μεγάλο διάστημα αποχής από αγώνες. Οι περισσότεροι από εμάς ήταν αρκετά ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους και πιστεύω είχαμε μια αρκετά καλή παρουσία ως σύνολο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ14/02/2021

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Υποτροφία από το Ιδρυμα Λεβέντη λαμβάνουν Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος με αφορμή την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ13/02/2021

Η ΑΝΕΚ LINES ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΧΡΗ, ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΥΜΠΛΙΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πως η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ