Εξαιρετική παρουσία στο Τάμπερε της Φινλανδίας για τις τρεις Χανιώτισσες

Με μεγάλη επιτυχία πήραν μέρος τα τρία κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Οι Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη διοργάνωση, βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα να έχει μία αξιόλογη παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία κορίτσια ήταν στο χορευτικό του τεχνικού ομαδικού όπου η Ελλάδα τερμάτισε στην τιμητική 5η θέση, ενώ αντίστοιχα στην ίδια θέση βρέθηκε το ελεύθερο ομαδικό, με Κουργιαντάκη – Παπαγεωργίου, αλλά και το κόμπο, όπου στα κορίτσια του χορευτικού ήταν η Ζουζούνη.

Από εκεί και πέρα, η Παπαγεωργίου χόρεψε με τον Βασίλη Γκορτσιλά στο ελεύθερο μεικτό ντουέτο, κατακτώντας ξανά την 2η θέση, όπως δηλαδή έγινε και στο τεχνικό μεικτό ντουέτο με Κουργιαντάκη – Γκορτσιλά σε ένα αγώνισμα που και πάλι είχε δύο συμμετοχές, αφού εκτός της Ελλάδας, πήρε μέρος η Ρωσία, που κατέκτησε κιόλας την πρωτιά.

Για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων περικλείει με τιμή το γεγονός ότι οι αθλήτριες του ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλον ελληνικό σύλλογο στην αποστολή της Εθνικής και όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος τόσο τα τρία κορίτσια όσο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα πήγαν περίφημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ07/08/2018

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία είχαν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη Γλασκώβη όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ05/08/2018

4Η ΣΤΟ ΚΟΜΠΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ Η ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ (VID)

Μετά την Νικολέτα Παπαγεωργίου, η Ολγα Κουργιαντάκη κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ