Εξαιρετική παρουσία στο Τάμπερε της Φινλανδίας για τις τρεις Χανιώτισσες

Με μεγάλη επιτυχία πήραν μέρος τα τρία κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Οι Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη διοργάνωση, βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα να έχει μία αξιόλογη παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία κορίτσια ήταν στο χορευτικό του τεχνικού ομαδικού όπου η Ελλάδα τερμάτισε στην τιμητική 5η θέση, ενώ αντίστοιχα στην ίδια θέση βρέθηκε το ελεύθερο ομαδικό, με Κουργιαντάκη – Παπαγεωργίου, αλλά και το κόμπο, όπου στα κορίτσια του χορευτικού ήταν η Ζουζούνη.

Από εκεί και πέρα, η Παπαγεωργίου χόρεψε με τον Βασίλη Γκορτσιλά στο ελεύθερο μεικτό ντουέτο, κατακτώντας ξανά την 2η θέση, όπως δηλαδή έγινε και στο τεχνικό μεικτό ντουέτο με Κουργιαντάκη – Γκορτσιλά σε ένα αγώνισμα που και πάλι είχε δύο συμμετοχές, αφού εκτός της Ελλάδας, πήρε μέρος η Ρωσία, που κατέκτησε κιόλας την πρωτιά.

Για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων περικλείει με τιμή το γεγονός ότι οι αθλήτριες του ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλον ελληνικό σύλλογο στην αποστολή της Εθνικής και όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος τόσο τα τρία κορίτσια όσο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα πήγαν περίφημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ21/07/2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 4Η Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Νέες πολύ σημαντικές διακρίσεις κατάφεραν να πετύχουν με την Εθνική μας ομάδα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ20/07/2018

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση για την ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ