Εξαιρετική παρουσία στο Τάμπερε της Φινλανδίας για τις τρεις Χανιώτισσες

Με μεγάλη επιτυχία πήραν μέρος τα τρία κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Οι Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη διοργάνωση, βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα να έχει μία αξιόλογη παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία κορίτσια ήταν στο χορευτικό του τεχνικού ομαδικού όπου η Ελλάδα τερμάτισε στην τιμητική 5η θέση, ενώ αντίστοιχα στην ίδια θέση βρέθηκε το ελεύθερο ομαδικό, με Κουργιαντάκη – Παπαγεωργίου, αλλά και το κόμπο, όπου στα κορίτσια του χορευτικού ήταν η Ζουζούνη.

Από εκεί και πέρα, η Παπαγεωργίου χόρεψε με τον Βασίλη Γκορτσιλά στο ελεύθερο μεικτό ντουέτο, κατακτώντας ξανά την 2η θέση, όπως δηλαδή έγινε και στο τεχνικό μεικτό ντουέτο με Κουργιαντάκη – Γκορτσιλά σε ένα αγώνισμα που και πάλι είχε δύο συμμετοχές, αφού εκτός της Ελλάδας, πήρε μέρος η Ρωσία, που κατέκτησε κιόλας την πρωτιά.

Για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων περικλείει με τιμή το γεγονός ότι οι αθλήτριες του ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλον ελληνικό σύλλογο στην αποστολή της Εθνικής και όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος τόσο τα τρία κορίτσια όσο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα πήγαν περίφημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ03/10/2018

ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τεστ που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών θα έχουν αυτή την …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ