Εξαιρετική η γιορτή για το Ολοήμερο!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (10/8) στο Κολυμβητήριο Χανίων η Καλοκαιρινή γιορτή του Ολοήμερου Προγράμματος Αθλητικής Δραστηριότητας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα -το οποίο συνεχίζεται μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου με την Γ’ Περίοδο- είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με μουσική και χορό, να διαβάσουν ποιήματα και να λάβουν μέρος σε θεατρική παράσταση που φέρει την ονομασία «Τρελοβάπορο».

oloimero-giorti5

oloimero-giorti4

oloimero-giorti3

Είναι χαρακτηριστικό ότι η φρεσκάδα και τα νιάτα των παιδιών σε συνδυασμό με το εξαιρετικό πρόγραμμα της γιορτής συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση από τις εξέδρες του Κολυμβητηρίου Χανίων!

oloimero-giorti9

oloimero-giorti7

oloimero-giorti6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά για την συνολική δουλειά όλους τους εκπαιδευτές και τις εκπαιδεύτριες, το προσωπικό του Ολοήμερου Προγράμματος, καθώς και όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Επίσης, ευχαριστίες απευθύνονται προς την προπονήτρια Μπιλιάνα Γκεορκίεβα και τις αθλήτριες Συγχρονισμένης Κολύμβησης που χάρισαν ένα υπέροχο θέαμα και είχαν το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία που είχε η γιορτή, καθώς και το ΕΑΚ Χανίων για την πολύτιμη βοήθεια του.

Oloimero-proponites-ekpaideutes

oloimero-giorti1

oloimero-giorti

oloimero-giorti10

Ιδιαίτερα, ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί τους χορηγούς-υποστηρικτές της γιορτής:

-Αρτοποιία-ζαχαροπλαστική «ΔΕΣΠΟΙΝΑ»
-ΙΝΚΑ ΧΑΝΙΩΝ
-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ

Τέλος, ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί θερμά τους εξής για την εκπαιδευτική ενημέρωση των παιδιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:

-ΕΝΑΜΟΝΟΧ
-ΕΚΑΒ
-ΔΕΔΙΣΑ
-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ
-ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ03/08/2017

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η εικόνα της κατάμεστης από τον κόσμο που έδωσε το παρών, εξέδρας, χαρακτήρισε για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωση που …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ30/03/2017

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ.

Στην υπερψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για τη χρονιά που πέρασε, καθώς και στην έγκριση του προϋπολογισμού για το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ