Εξαιρετικές κούρσες στην πρώτη μέρα των «Βενιζελείων»

Εξαιρετικές κούρσες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Βενιζέλεια», που πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ειδικότερα, στους απογευματινούς τελικούς, ξεχώρισαν τέσσερις επιδόσεις, ανάμεσα στις οποίες οι δύο αφορούν κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Απόστολος Παπαστάμος στα 200μ. πεταλούδα με χρόνο 2:02.39 και ο Αλέξανδρος Κάχρης στα 400μ. ελεύθερο με 3:58.73 αποδείχτηκαν πολύ γρήγοροι, σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους. Οι δύο άλλες επιδόσεις που ξεχωρίζουν είναι από τον Κριστιάν Γκολομέεβ (Εθνικός) στα 50μ. πεταλούδα με 23:78 και στα 100μ. ύπτιο από τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη (ΑΝΟ Αργυρούπολης) με 56:67.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν την Κυριακή το πρωί με τους προκριματικούς ενώ το απόγευμα θα διεξαχθούν και πάλι οι τελικοί των αγωνισμάτων.

Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας των «Βενιζελείων», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η τελετή έναρξης, όπου το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από τις τοπικές αρχές, όπως ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος ήταν αυτός που κήρυξε κιόλας την επίσημη έναρξη των αγώνων, από την περιφέρεια Κρήτης παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Κώτσογλου, ενώ από μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Παναγιώτης Σημανδηράκης.  Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βράβευσε τους τρεις συγκεκριμένους κυρίους, με αναμνηστική πλακέτα την οποία παρέδωσε στον καθένα η πρόεδρος, Χαρούλα Μυλωνάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ15/02/2020

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Ο ΚΑΧΡΗΣ!

Με μια μεγάλη επίδοση ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης την παρουσία τους στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ. Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/02/2020

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΓΑ

Την χαρά να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους επικεφαλής του Αθλητισμού στη χώρα μας, τον Υφυπουργό, Λευτέρη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ