Εξαιρετικές εμφανίσεις στο «West Side Fins Festival»

Εξαιρετικές εμφανίσεις σημείωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους αγώνες τεχνικής κολύμβησης «West Side Fins Festival» που διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου τα Δελφίνια Περιστερίου σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

«Ο Ναυτικός Ομιλος συμμετείχε με 25 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις παρά το γεγονός ότι είμαστε στην αρχή της χρονιάς, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους», τονίζει ο κ. Καλαμαρίδης, συνεχίζοντας ως εξής: «Το υλικό που διαθέτουμε, δημιουργεί προσδοκίες ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Χίο. Επόμενος στόχος για μας είναι το International Fin Swimming Cup που θα πραγματοποιηθεί 22-23 Δεκεμβρίου στα Γιάννινα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Δελφίνια Περιστερίου για τη φιλοξενία που παρείχαν στους αθλητές μας», καταλήγει ο τεχνικός του ΝΟΧ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Εκτός του αγωνιστικού, η διοργάνωση περιλάμβανε παράλληλες δράσεις, με τη διατροφολόγο και προπονήτρια του Ν.Ο. Χανίων, Κατερίνα Καλαμαρίδη, να είναι ανάμεσα στα άτομα που απεύθυναν ομιλία. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση της αφορούσε το θέμα, «η διατροφή στον αθλητισμό».

Συνολικά, στους αγώνες πήραν μέρος 160 αθλητές, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Σαλταμανίκα, να βρίσκεται στο κολυμβητήριο Περιστερίου και να τους παρακολουθεί από κοντά.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τονίζει τα εξής: «Ο αριθμός των 160 αθλητών που έλαβαν μέρος φανερώνει, πως το επίπεδο του αθλήματος ανεβαίνει στη χώρα μας. Ηταν η πρώτη ημερίδα της σεζόν και οι αθλητές βρίσκονται σε προετοιμασία, επομένως, είναι αρχή για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Κάθε μήνα θα γίνεται από μία ημερίδα, όπου στόχος των αθλητών είναι να πιάσουν τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και για τους Χειμερινούς αγώνες Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθούν το Μάρτιο».

Αναλυτικά, ο ΝΟΧ συμμετείχε στη διοργάνωση με τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κούτρης, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Λεδάκης, Μποφίλης, Ναναδάκη, Παπαγιαννάκης, Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Ρημαντωνάκης, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων και Χίνος Παντελής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα τεχνικής κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών καθώς και τα …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ04/08/2019

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ, ΔΗΜΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗ

Με τον καλύτερο τρόπο έγινε η υποδοχή στην τριμελή αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην Αίγυπτο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ