Ετοιμες για το χειμερινό πρωτάθλημα οι κορασίδες Α’

Την πρώτη συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο (1, 2/2) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης θα λάβει μέρος στο χειμερινό πρωτάθλημα, για την κατηγορία κορασίδων Α’, που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οπως πάντοτε, ο Ναυτικός Ομιλος θα επιδιώξει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, με τα νεαρά κορίτσια να πρόκειται να λάβουν μέρος σε δύο ομαδικά και τρία ντουέτα. Η προετοιμασία που έχει πραγματοποιηθεί τους προηγούμενους μήνες έχει κυλήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ο Ναυτικός Ομιλος ελπίζει ότι θα καταφέρει να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές διακρίσεις.

Αναλυτικότερα, τα κορίτσια που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση είναι τα εξής: Δαλετζάκη, Δημητρακοπούλου, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρ.-Αρτ., Κανατάκη, Κλαουράκη, Κοκκινάκη, Μακρινάκη, Μηνά, Μήτση, Μπλεμπλιδάκη, Ντουρουντάκη Αντ., Ντουρουντάκη Κων., Ξηραφάκη, Παναγάρη, Παπαδάκη, Τζατζιμάκη, Τουσισβίλι, Τσιφετάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ19/02/2020

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την ευκαιρία να λάβει μέρος σε επίδειξη που πραγματοποιήθηκε για τα νέα προγράμματα, που θα συνοδέψουν την προσπάθεια της καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/02/2020

ΝΕΑ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Μία ακόμα κλήση από την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης πραγματοποιήθηκε για τις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου. Οι δύο πρωταθλήτριες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ