Εσωτερικό πρωτάθλημα στην 25άρα πισίνα

Για μια ακόμη χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πραγματοποιεί στο Κολυμβητήριο Χανίων εσωτερικό πρωτάθλημα πόλο. Οι αγώνες ξεκίνησαν μάλιστα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 22 του μήνα.

Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος έξι ομάδες, πέντε από τα προαγωνιστικά τμήματα του ΝΟΧ, αλλά και μία που αποτελείται από κορίτσια. Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: τα Δελφίνια, οι Καρχαρίες, οι Ξιφίες, οι Ορκες, τα Πιράνχας και οι Σουπιές.

Αναλυτικά, οι ομάδες είναι χωρισμένες ως εξής (οι αγώνες διεξάγονται στην 25άρα πισίνα):

Δελφίνια: Βιζυράκης, Γιαούπι, Δήμου, Δραμηλαράκης, Κρασαδάκης, Πρωιμάκης, Σάχου, Τζανακάκης, Τσουράκης, Χατζάκης.

Καρχαρίες: Ανδρουλάκης, Δάμο, Ζουζούνης, Κοκογιαννάκης, Κρασάκης, Μαραγκάκης, Σαμαράς, Σταματουλάκης, Φραγκιουδάκης, Χαρκιολάκης.

Ξιφίες: Γιαννούλης, Κατσούλης, Καυκαλάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης Ελευθέριος, Νικολακάκης Νικόλαος, Σκαλίδης, Σολιδάκης, Τσοντάκης.

Ορκες: Αζναουρίδης, Βαρουξής, Γλαμπεδάκης, Γρηγορομιχελάκης, Μαστορακάκης, Πούλης, Σόρκος, Σταματάκης, Τσουρής, Χειλιουδάκης.

Πιράνχας: Γιασαφάκης, Ιγνατίου, Μηνάς Καλογερής, Μαναρώλης, Μαραγκουδάκης, Μουρίκης, Μπενεβίδης, Ριζωνάκης, Σκαλίδης.

Σουπιές: Αγγελίτση, Αρχοντάκη, Γιακουμάκη, Γράσσου, Ζαχαράκη Αικατερίνη, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Ζερβουδάκη, Ζούπα, Καβαλλάρη Αικατερίνη, Καβαλλάρη Σύλια, Κουκουράκη, Μπέντο, Μπιτσάκη, Περδικάκη, Πούλη, Ρηγάκη, Σκουλά, Φουράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/06/2018

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου η εφηβική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ13/06/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία για τις ομάδες υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων Ναυτικού Ομίλου Χανίων και Ολυμπιακού. Οι πολίστες των …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ