Εσωτερικό πρωτάθλημα στην 25άρα πισίνα

Για μια ακόμη χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πραγματοποιεί στο Κολυμβητήριο Χανίων εσωτερικό πρωτάθλημα πόλο. Οι αγώνες ξεκίνησαν μάλιστα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 22 του μήνα.

Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος έξι ομάδες, πέντε από τα προαγωνιστικά τμήματα του ΝΟΧ, αλλά και μία που αποτελείται από κορίτσια. Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: τα Δελφίνια, οι Καρχαρίες, οι Ξιφίες, οι Ορκες, τα Πιράνχας και οι Σουπιές.

Αναλυτικά, οι ομάδες είναι χωρισμένες ως εξής (οι αγώνες διεξάγονται στην 25άρα πισίνα):

Δελφίνια: Βιζυράκης, Γιαούπι, Δήμου, Δραμηλαράκης, Κρασαδάκης, Πρωιμάκης, Σάχου, Τζανακάκης, Τσουράκης, Χατζάκης.

Καρχαρίες: Ανδρουλάκης, Δάμο, Ζουζούνης, Κοκογιαννάκης, Κρασάκης, Μαραγκάκης, Σαμαράς, Σταματουλάκης, Φραγκιουδάκης, Χαρκιολάκης.

Ξιφίες: Γιαννούλης, Κατσούλης, Καυκαλάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης Ελευθέριος, Νικολακάκης Νικόλαος, Σκαλίδης, Σολιδάκης, Τσοντάκης.

Ορκες: Αζναουρίδης, Βαρουξής, Γλαμπεδάκης, Γρηγορομιχελάκης, Μαστορακάκης, Πούλης, Σόρκος, Σταματάκης, Τσουρής, Χειλιουδάκης.

Πιράνχας: Γιασαφάκης, Ιγνατίου, Μηνάς Καλογερής, Μαναρώλης, Μαραγκουδάκης, Μουρίκης, Μπενεβίδης, Ριζωνάκης, Σκαλίδης.

Σουπιές: Αγγελίτση, Αρχοντάκη, Γιακουμάκη, Γράσσου, Ζαχαράκη Αικατερίνη, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Ζερβουδάκη, Ζούπα, Καβαλλάρη Αικατερίνη, Καβαλλάρη Σύλια, Κουκουράκη, Μπέντο, Μπιτσάκη, Περδικάκη, Πούλη, Ρηγάκη, Σκουλά, Φουράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ20/09/2018

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES 2018/19: ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιο ενισχυμένη και με διάθεση να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, εξασφαλίζοντας εν αρχή μια άνετη παραμονή, είναι η φετινή …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ19/09/2018

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Εντός έδρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, αντιμετωπίζοντας στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ