Εσωτερικό πρωτάθλημα στην 25άρα πισίνα

Για μια ακόμη χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πραγματοποιεί στο Κολυμβητήριο Χανίων εσωτερικό πρωτάθλημα πόλο. Οι αγώνες ξεκίνησαν μάλιστα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 22 του μήνα.

Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος έξι ομάδες, πέντε από τα προαγωνιστικά τμήματα του ΝΟΧ, αλλά και μία που αποτελείται από κορίτσια. Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: τα Δελφίνια, οι Καρχαρίες, οι Ξιφίες, οι Ορκες, τα Πιράνχας και οι Σουπιές.

Αναλυτικά, οι ομάδες είναι χωρισμένες ως εξής (οι αγώνες διεξάγονται στην 25άρα πισίνα):

Δελφίνια: Βιζυράκης, Γιαούπι, Δήμου, Δραμηλαράκης, Κρασαδάκης, Πρωιμάκης, Σάχου, Τζανακάκης, Τσουράκης, Χατζάκης.

Καρχαρίες: Ανδρουλάκης, Δάμο, Ζουζούνης, Κοκογιαννάκης, Κρασάκης, Μαραγκάκης, Σαμαράς, Σταματουλάκης, Φραγκιουδάκης, Χαρκιολάκης.

Ξιφίες: Γιαννούλης, Κατσούλης, Καυκαλάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης Ελευθέριος, Νικολακάκης Νικόλαος, Σκαλίδης, Σολιδάκης, Τσοντάκης.

Ορκες: Αζναουρίδης, Βαρουξής, Γλαμπεδάκης, Γρηγορομιχελάκης, Μαστορακάκης, Πούλης, Σόρκος, Σταματάκης, Τσουρής, Χειλιουδάκης.

Πιράνχας: Γιασαφάκης, Ιγνατίου, Μηνάς Καλογερής, Μαναρώλης, Μαραγκουδάκης, Μουρίκης, Μπενεβίδης, Ριζωνάκης, Σκαλίδης.

Σουπιές: Αγγελίτση, Αρχοντάκη, Γιακουμάκη, Γράσσου, Ζαχαράκη Αικατερίνη, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Ζερβουδάκη, Ζούπα, Καβαλλάρη Αικατερίνη, Καβαλλάρη Σύλια, Κουκουράκη, Μπέντο, Μπιτσάκη, Περδικάκη, Πούλη, Ρηγάκη, Σκουλά, Φουράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ15/12/2018

ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ, 10-7 ΑΠΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα γνώρισε στο Γουδή ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES. Η ομάδα …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ15/12/2018

ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ MINOAN WATER POLO LEAGUE

Την ευκαιρία ν’ αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο τουρνουά Minoan Water Polo League που διεξάγεται στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ