Ερχεται κάμπινγκ προετοιμασίας στα Χανιά για την Εθνική ομάδα κολύμβησης

Ενα σημαντικό γεγονός αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο κολυμβητήριο Χανίων. Συγκεκριμένα, πέντε μέλη-αθλητές της Εθνικής ομάδας κολύμβησης θα πραγματοποιήσουν κάμπινγκ προετοιμασίας, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται και τρεις ομοσπονδιακοί προπονητές.

Το κάμπινγκ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ 20 και 31 Αυγούστου για τις ώρες 8-10 το πρωί και 4.30-6.30 το απόγευμα.

Αναλυτικότερα, οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της Εθνικής ομάδας που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία είναι οι εξής: Εγγλεζάκης Κωνσταντίνος, Σαχά Ιωάννα, Μάρκος Δημήτριος, Παπαστάμος Απόστολος και Κάχρης Αλέξανδρος.

Την εποπτεία του κάμπινγκ θα έχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Τζιλιβάκης Κωνσταντίνος, Κανελλόπουλος Μιλτιάδης και Μώραρης Αλέξανδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/09/2020

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΑΛ. ΚΑΧΡΗ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ”

Σε μια εξαιρετική κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, η οποία χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας και τη νοοτροπία της Σχολής, προχώρησαν τα “Εκπαιδευτήρια …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ07/09/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί πως τα μαθήματα των αγωνιστικών και προαγωνιστικών ομάδων κολύμβησης ξεκινούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου. Η …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ