Ερχεται η β’ φάση των προκρίσεων στον Σχοινιά

Στη β’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ θα πάρουν μέρος το Σάββατο (13/4) έξι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ολοι τους εξασφάλισαν αυτή την ευκαιρία μέσω της α’ φάσης των αγώνων που είχαν διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου.

Οι προκρίσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και οι αποστάσεις που θα αξιολογηθούν είναι τα 200, 500 και 1000μ. σε σκάφος Κ1.

«Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην αποστολή της ομάδας μας που και φέτος συμμετέχει στις προκρίσεις της Εθνικής με έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αθλητών», σημειώνει ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης, ενώ ο προπονητής, Μαν. Αγγελάκης, τονίζει τα εξής: «Τα παιδιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, η οποία από τον Ιανουάριο και μετά δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μας άφησαν ουσιαστικά να έχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στην θάλασσα. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι στα παιδιά καλή επιτυχία».

Αναλυτικά, οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες είναι οι εξής: Ιωάννης Κουτσοποδιώτης (άνδρες), Αθανάσιος Τζανακόπουλος, Μιχάλης Μαυρομμάτης, Σπύρος Πολυχρονάκης, Γεώργιος Φραγκόπουλος (έφηβοι) και Κλειώ Καράκη (νεανίδες).

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30 – 17:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES

Και το 2019 αρωγός του τμήματος κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο επίσημος χορηγός του, η ναυτιλιακή εταιρεία, ANEK LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ12/09/2020

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πραγματοποιηθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα ωκεάνιου καγιάκ και SUP μεγάλων …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ10/09/2020

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Ο ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ συμπεριλήφθηκε ο Παρασκευάς Κονταξάκης. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα ταξιδέψει στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ