Επόμενο «στοίχημα» οι Χειμερινοί αγώνες ΟΠΕΝ

Οι Χειμερινοί αγώνες ΟΠΕΝ κολύμβησης αποτελούν το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την Παρασκευή (14/2) μέχρι και την Κυριακή (16/2) και γίνονται με τη συμμετοχή 490 κολυμβητών και κολυμβητριών από 74 σωματεία.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι ο Απόστολος Παπαστάμος ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται ως γνωστόν και πραγματοποιεί προετοιμασία στο ΟΑΚΑ. Πέραν του 18χρονου πρωταθλητή συμμετέχουν ακόμα εκ μέρους του ΝΟΧ οι Δαουράκης, Δεληογλάνη, Κάχρης, Κόρακα και Μπαλαντίνου, έχοντας ως στόχο από την πλευρά τους τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Οι Χειμερινοί αγώνες, αποτελούν κριτήριο πρόκρισης, με την επίτευξη των σχετικών ορίων, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (Τόκιο, 25/7-2/8) και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών / γυναικών (Βουδαπέστη, 11-17 Μαΐου) και εφήβων / νεανίδων (Αμπερντίν, 8-12 Ιουλίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ18/02/2020

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πέντε αθλητές που μετέχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ερζερούμ της Τουρκίας. …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ15/02/2020

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Ο ΚΑΧΡΗΣ!

Με μια μεγάλη επίδοση ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης την παρουσία τους στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ. Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ