Επόμενο «στοίχημα» οι Χειμερινοί αγώνες ΟΠΕΝ

Οι Χειμερινοί αγώνες ΟΠΕΝ κολύμβησης αποτελούν το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την Παρασκευή (14/2) μέχρι και την Κυριακή (16/2) και γίνονται με τη συμμετοχή 490 κολυμβητών και κολυμβητριών από 74 σωματεία.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι ο Απόστολος Παπαστάμος ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται ως γνωστόν και πραγματοποιεί προετοιμασία στο ΟΑΚΑ. Πέραν του 18χρονου πρωταθλητή συμμετέχουν ακόμα εκ μέρους του ΝΟΧ οι Δαουράκης, Δεληογλάνη, Κάχρης, Κόρακα και Μπαλαντίνου, έχοντας ως στόχο από την πλευρά τους τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Οι Χειμερινοί αγώνες, αποτελούν κριτήριο πρόκρισης, με την επίτευξη των σχετικών ορίων, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (Τόκιο, 25/7-2/8) και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών / γυναικών (Βουδαπέστη, 11-17 Μαΐου) και εφήβων / νεανίδων (Αμπερντίν, 8-12 Ιουλίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ04/08/2020

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Τη μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής χρονιάς αντιμετωπίζουν πέντε κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι το διήμερο Τετάρτη 5 και …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ31/07/2020

ΦΙΛΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Σε αγωνιστική δράση θα βρεθούν αυτό το Σάββατο (1/8) τρία σωματεία από την Κρήτη, ανάμεσα τους και ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ