Επόμενο «στοίχημα» οι Χειμερινοί αγώνες ΟΠΕΝ

Οι Χειμερινοί αγώνες ΟΠΕΝ κολύμβησης αποτελούν το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την Παρασκευή (14/2) μέχρι και την Κυριακή (16/2) και γίνονται με τη συμμετοχή 490 κολυμβητών και κολυμβητριών από 74 σωματεία.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι ο Απόστολος Παπαστάμος ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται ως γνωστόν και πραγματοποιεί προετοιμασία στο ΟΑΚΑ. Πέραν του 18χρονου πρωταθλητή συμμετέχουν ακόμα εκ μέρους του ΝΟΧ οι Δαουράκης, Δεληογλάνη, Κάχρης, Κόρακα και Μπαλαντίνου, έχοντας ως στόχο από την πλευρά τους τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Οι Χειμερινοί αγώνες, αποτελούν κριτήριο πρόκρισης, με την επίτευξη των σχετικών ορίων, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (Τόκιο, 25/7-2/8) και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών / γυναικών (Βουδαπέστη, 11-17 Μαΐου) και εφήβων / νεανίδων (Αμπερντίν, 8-12 Ιουλίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ «11ΑΡΙΑ» ΚΑΙ «12ΑΡΙΑ»

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό το πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα προπόνησης για τους αθλητές κολύμβησης, ηλικίας 11 και 12 …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/05/2020

ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Νέο αφιέρωμα στον Απόστολο Παπαστάμο εν όψει της επιστροφής του την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ