Επιτυχημένη η επίδειξη από τους παιδικούς σταθμούς!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (23/7) το απόγευμα, η γιορτή επίδειξης των παιδικών σταθμών που συμμετείχαν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

 

Με τους γονείς να συμμετέχουν ως θεατές στην εξέδρα, τα παιδάκια είχαν την ευκαιρία, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους, να πραγματοποιήσουν επίδειξη κολυμπώντας στην πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων και κάνοντάς τους υπερήφανους.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά από πέντε παιδικούς σταθμούς. Πρόκειται για το «Μανιταρόσπιτο», το «Μπουμπούκι», τη «Φωλιά του παιδιού», τον «Παιδόκηπο» και το «Ζουζουνόσπιτο».

Sofiana_Katsarou

Την ευθύνη του προγράμματος είχαν οι προπονήτριες του Ν.Ο.Χ., Σοφιάνα Κατσαρού και Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα. «Με αυτή τη γιορτούλα, τα παιδάκια ολοκληρώνουν το πρόγραμμα που ακολούθησαν τις τελευταίες εβδομάδες, κάνοντας μία επίδειξη στους γονείς τους για ό,τι κατάφεραν να μάθουν. Τα παιδιά που συμμετείχαν φέτος ήταν αρκετά περισσότερα από άλλες χρονιές. Συγκεκριμένα, ήταν 210 παιδάκια από τους παιδικούς σταθμούς ενώ άλλες χρονιές ήταν γύρω στα 150-160. Οπότε, φέτος και παρά την οικονομική κρίση, οι γονείς μας εμπιστεύτηκαν ξανά, φέρνοντας τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό», δηλώνει η Σοφιάνα Κατσαρού.

Η γιορτή περιλάμβανε επίσης επίδειξη των αθλημάτων που καλλιεργεί ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, δηλαδή υδατοσφαίριση, κολύμβηση, συγχρονισμένη κολύμβηση, τεχνική κολύμβηση, κανόε καγιάκ και ιστιοπλοΐα, με τους γονείς να καταχειροκροτούν τους αθλητές και τις αθλήτριες του Χανιώτικου Ομίλου.

LiaKrasadaki_XarMylonaki

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ν.Ο.Χ., κυρία Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη: «Θα γίνουν πολλές τέτοιες εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Πραγματικά είμαστε χαρούμενοι να βλέπουμε τόσο ζωντανή την πισίνα, την κερκίδα και τα παιδάκια χαρούμενα. Αυτό που μας ικανοποιεί, είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι γονείς διότι γνωρίζουν ότι ως Όμιλος έχουμε την παιδεία, την τεχνογνωσία και τους κατάλληλους εκπαιδευτές προκειμένου να μάθουμε στα παιδιά κολύμβηση που είναι ένα γεγονός απαραίτητο στις μέρες μας. Ανοίγουμε στα παιδιά μία πόρτα στον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός πρέπει να είναι βασικός πυλώνας για τις ζωές αυτών των παιδιών»…

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τους παιδικούς σταθμούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αλλά και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη, την οποία επιδεικνύουν κάθε καλοκαίρι στα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ