Επιτυχημένος ο αγώνας «Πολυτεχνείο Κρήτης»

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη ο ιστιοπλοϊκός αγώνας που διοργάνωσε ο ΝΟΧ για σκάφη ανοικτής θάλασσα υπό την επωνυμία «Πολυτεχνείο Κρήτης» ο οποίος εντάσσεται στο κοινό τοπικό πρωτάθλημα ΝΟΧ-ΙΟΧ.

Ο μεταβαλλόμενος βορειοδυτικός άνεμος σε διεύθυνση και ένταση 1-3 μποφόρ κυρίως στην περιοχή της νήσου Θοδωρού με τις εναλλαγές στις πρωτοπορίες προσέδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ ο παράγων χρόνος επιδρούσε «βασανιστικά» προκειμένου τα σκάφη να προλάβουν να τερματίσουν εντός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων.

Πρώτο τερμάτισε το σκάφος «Αίθρα» (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τον Αρ. Κοτόπουλο.

Δεύτερο το σκάφος «Πανέφη ΙΙ» (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Παν. Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Θ. Γιαννερίδη, Νεκτ. Λαβούτα, Γ. Παπαδάκη, Ν. Παπαμιχαήλ και Γ. Μαρκάκη.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το σκάφος «Κορμοράνος» (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κων. Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Κων. Πλανάκη, Κων. Λουκάκη, Ν. Περβανά, Γ. Αναστασόπουλο και Αθ. Πελεκάνο.

Το σκάφος «Πανέφη Ι» (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Απ. Μπαρμπόπουλο δεν πρόλαβε να τερματίσει εντός του προκαθορισμένου χρονικού ορίου λόγω της άπνοιας που αντιμετώπισε.

Το σκάφος «Θαλασσοπόρος» (ΝΟΧ), το οποίο έχει διαθέσει ο Ναυτικός Ομιλος στο Πολυτεχνείο Κρήτης για τη διάδοση της ιστιοπλοΐας στους φοιτητές συμμετείχε εκτός συναγωνισμού με τη νέα ομάδα ιστιοπλοΐας του Πολυτεχνείου, η οποία απέδειξε ότι μελλοντικά θα μπορούσε ν’ αποτελέσει έναν ισχυρό, ανταγωνιστικό αντίπαλο. Κυβερνήτης του σκάφους ήταν ο Κ. Ρώσιος και πλήρωμα οι, Παν. Πέττας, Οδ. Ποταράς, Ι. Πανούσης και Ειρ. Ντάφη.

Μετά το πέρας του αγώνα έγινε η απονομή επάθλων, που αθλοθέτησε το Πολυτεχνείο Κρήτης. Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στις 7 και 8 Οκτωβρίου στο Μαράθι με διοργανωτή τον Ι.Ο. Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ21/03/2019

ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ

Με τη συμμετοχή τριών αθλητών στα Optimist και ενός αθλητή στα Laser 4,7 συμμετέχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο περιφερειακό …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ07/03/2019

ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΧ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει πως θα λειτουργήσει σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 6 Απριλίου. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ