Επιτυχημένος ο αγώνας «Πολυτεχνείο Κρήτης»

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη ο ιστιοπλοϊκός αγώνας που διοργάνωσε ο ΝΟΧ για σκάφη ανοικτής θάλασσα υπό την επωνυμία «Πολυτεχνείο Κρήτης» ο οποίος εντάσσεται στο κοινό τοπικό πρωτάθλημα ΝΟΧ-ΙΟΧ.

Ο μεταβαλλόμενος βορειοδυτικός άνεμος σε διεύθυνση και ένταση 1-3 μποφόρ κυρίως στην περιοχή της νήσου Θοδωρού με τις εναλλαγές στις πρωτοπορίες προσέδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ ο παράγων χρόνος επιδρούσε «βασανιστικά» προκειμένου τα σκάφη να προλάβουν να τερματίσουν εντός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων.

Πρώτο τερμάτισε το σκάφος «Αίθρα» (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τον Αρ. Κοτόπουλο.

Δεύτερο το σκάφος «Πανέφη ΙΙ» (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Παν. Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Θ. Γιαννερίδη, Νεκτ. Λαβούτα, Γ. Παπαδάκη, Ν. Παπαμιχαήλ και Γ. Μαρκάκη.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το σκάφος «Κορμοράνος» (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κων. Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Κων. Πλανάκη, Κων. Λουκάκη, Ν. Περβανά, Γ. Αναστασόπουλο και Αθ. Πελεκάνο.

Το σκάφος «Πανέφη Ι» (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Απ. Μπαρμπόπουλο δεν πρόλαβε να τερματίσει εντός του προκαθορισμένου χρονικού ορίου λόγω της άπνοιας που αντιμετώπισε.

Το σκάφος «Θαλασσοπόρος» (ΝΟΧ), το οποίο έχει διαθέσει ο Ναυτικός Ομιλος στο Πολυτεχνείο Κρήτης για τη διάδοση της ιστιοπλοΐας στους φοιτητές συμμετείχε εκτός συναγωνισμού με τη νέα ομάδα ιστιοπλοΐας του Πολυτεχνείου, η οποία απέδειξε ότι μελλοντικά θα μπορούσε ν’ αποτελέσει έναν ισχυρό, ανταγωνιστικό αντίπαλο. Κυβερνήτης του σκάφους ήταν ο Κ. Ρώσιος και πλήρωμα οι, Παν. Πέττας, Οδ. Ποταράς, Ι. Πανούσης και Ειρ. Ντάφη.

Μετά το πέρας του αγώνα έγινε η απονομή επάθλων, που αθλοθέτησε το Πολυτεχνείο Κρήτης. Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στις 7 και 8 Οκτωβρίου στο Μαράθι με διοργανωτή τον Ι.Ο. Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΕΤ10/01/2018

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Ανοίγει την προσεχή Κυριακή 14 Ιανουαρίου η αυλαία του νέου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας για το 2018 το οποίο διοργανώνουν …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΕΤ22/11/2017

ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο ιστιοπλοϊκός αγώνας για σκάφη ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ